من، دانشجو، 5 سال دارم!

«امروز در میان سایت‌های خبری که گشت می‌زدم یک گزارش تصویری دیدم با این عنوان که «تجمع اعتراض‌آمیز جمعی از دانشجویان در پی حضور کلی جیمز کلارک در مشهد». کنجکاو شدم که عکس‌ها را ببینم. عکسی که در زیر می‌بینید یکی از نخستین عکس‌های این گزارش تصویری بود.»

«امروز در میان سایت‌های خبری که گشت می‌زدم یک گزارش تصویری دیدم با این عنوان که «تجمع اعتراض‌آمیز جمعی از دانشجویان در پی حضور کلی جیمز کلارک در مشهد». کنجکاو شدم که عکس‌ها را ببینم. عکسی که در زیر می‌بینید یکی از نخستین عکس‌های این گزارش تصویری بود.»

به گزارش ایسنا، سیدصادق روحانی با این مقدمه در خبرآنلاین نوشت: «هر چه قدر با خود کلنجار رفتم و بالا و پایین کردم نتوانستم به خودم بقبولانم که یک دختر 4 یا 5 ساله و یک پسر 6 یا 7 ساله می‌توانند دانشجو باشند، چه برسد به اینکه معترض باشند، آن هم معترض به حضور یک فیلسوف به قول آنها مدافع همجنسگرایی!

با یک جست‌وجوی ساده در فضای مجازی متوجه شدم که «کلی جیمز کلارک» نویسنده کتابی است تحت عنوان «بازگشت به عقل: نقدی بر بینه‌جویی عصر روشنگری و دفاع از عقل و باور داشتن خدا» که به دعوت بنیاد علمی - فرهنگی شهید مطهری برای شرکت در همایشی با عنوان «اندیشه‌های فلسفی استاد شهید مطهری» هفتم و هشتم خردادماه در قم برگزار شده است و علی لاریجانی رئیس مجلس نیز سخنران ویژه این همایش بوده است، گذارشان به ایران افتاده است.

به نظر می‌رسد مهمانان خارجی مراسم از فرصت حضور در ایران استفاده کرده‌اند و به شهرهای دیگر کشورمان نیز سفر کرده‌اند و در این بین به مشهد مقدس هم سفر کرده‌اند. دست بر قضا عده‌ای آنجا بودند که یادشان افتاده است «کلی جیمز کلارک» یک فیلسوف سکولار یا مروج همجنسگرایی است. البته اینکه آیا واقعا آن اتهام‌هایی که به کلارک می‌زنند صحیح است یا خیر را من نمی‌دانم و همین قدر می‌دانم که یک فیلسوف دین (یعنی آن کسی که به همایش بنیاد شهید مطهری در قم دعوت شده) با یک مروج همجنس‌گرایی (یعنی آن کسی که به خاطرش در مشهد تجمع کرده‌اند) نمی‌توانند یک نفر باشند. به زبان ساده‌تر ممکن است که یک فیلسوف دین نظراتی هم درباره همجنس‌گرایی داشته باشد که با نظرات ما تفاوت داشته باشد اما به صرف داشتن عقیده نمی‌توان آن را مروج آن عقیده هم دانست. همچنین می‌دانم که طبق حدیث شریف «انظر الی ما قال و لاتنظر الی من قال» نمی‌توان با چوب و چماق و فحش به مبارزه با اندیشه رفت.

اینها به کنار، حرف اصلی من درباره همان عکسی است که در پایین آمده است. آیا آن بچه‌ای که شعار مبارزه با همجنس‌گرایی را در دستش گرفته است، از پدر و مادر خود نمی‌پرسد که این چیست که به من داده‌اید؟ اگر احیانا بفهمد که شعاری علیه همجنس‌گرایی است نمی‌گوید که همجنس‌گرایی به چه معناست؟ پدر و مادر این بچه هزاران سوال نابه‌جا را برای او ساخته‌اند. هزاران سوال نابه‌جایی که اکنون زمان پاسخ دادن به آنها نیست.»

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 93031809195
  • خبرنگار :