وضعیت قرمز 27 صنعت بورسی

بررسی وضعیت صنایع بورسی در سه ماهه ابتدایی سال نشان می‌دهد که در این مدت به دلیل روند ریزشی بورس و افت قیمت ها، 27 صنعت بورسی با بازدهی منفی مواجه شده و تنها 10 صنعت بازدهی مثبت کسب کرده‌اند.

بررسی وضعیت صنایع بورسی در سه ماهه ابتدایی سال نشان می‌دهد که در این مدت به دلیل روند ریزشی بورس و افت قیمت ها، 27 صنعت بورسی با بازدهی منفی مواجه شده و تنها 10 صنعت بازدهی مثبت کسب کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، وضعیت بورس اوراق بهادار تهران و افت قیمت سهام شرکتها از ابتدای سال تاکنون موجب شده است تا وضعیت 27 صنعت حاضر در بورس به رنگ قرمز درآمده و موجب تشدید زیان سهامداران شود.

به این ترتیب در کنار رشد نسبی بازار های رقیب، بازار سرمایه از ابتدای سال تاکنون نتوانسته بازدهی مثبتی را به نمایش بگذارد و به دلیل ابهامات گسترده سیاسی و اقتصادی بازدهی منفی 5 درصدی را نصیب سهامداران خود کرده است.

در این میان جو بی اعتمادی و بی انگیزگی در بورس تهران حاکم شده و سرمایه گذاران ترجیح دادند که به دلیل افزایش زیان خود ،از این بازار خارج شوند تا جایی که در وضعیت کنونی که از دی ماه سال گذشته آغاز شده و تا کنون نیز ادامه داشته است، تمایل به فروش نسبت به خرید افزایش یافته و سهام اکثر شرکت‌های بورسی درگیر هجوم فروشندگان سهام شده است.

بر این اساس بررسی عملکرد شرکتهای بورسی نشان می دهد که در سه ماه گذشته صنایعی چون دباغی، سایر واسطه گری های مالی و خودرو بیشترین بازدهی را کسب کرده و در صدرجدول قرار گرفته است به طوریکه صنعت دباغی با بازدهی 56 درصدی،سایر واسطه گری های مالی با بازدهی 35 درصدی و خودرو با بازدهی 16 درصدی بیشترین بازدهی را در میان صنایع حاضر در بورس کسب کرده اند.

این در حالی است که استخراج سایر معادن با بازدهی هشت درصدی، ارتباطات رادیویی و رایانه هر کدام با بازدهی هفت درصدی، سیمان و اهک با بازدهی پنج درصدی،سایر ماشین آلات و دستگاه های برقی با بازدهی سه درصدی، لاستیک و پلاستیک با بازدهی 2 درصدی و شرکتهای چند رشته ای صنعتی با بازدهی یک درصدی از صنایعی هستند که بازدهی مثبتی کسب کرده و در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.

در همین حال، بررسی وضعیت صنایع زیان‌ده بورس از ابتدای سال تا کنون نشان می دهد که صنعت حمل و نقل با بازدهی منفی 74 درصدی در صدر جدول قرار گرفته است؛دستگاه ها و وسایل ارتباطی با 37 درصد زیان و خدمات فنی و مهندسی با زیان 25 درصدی در رتبه های بعدی قرار گرفتند.

در این میان صنایع املاک و مستغلات،چاپ ،محصولات چوبی و ساخت محصولات فلزی زیان بیش از 10 درصدی را عاید سهامداران کرده و در رتبه های بعدی جای گرفتند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۰:۱۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 93031808546
  • خبرنگار :