نماینده بروجرد:ساده‎زیستی امام راحل الگویی برای مسئولان است

نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: ساده‎زیستی امام راحل الگویی برای مدیران و مسئولان است.

نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: ساده‎زیستی امام راحل الگویی برای مدیران و مسئولان است.

بهرام بیرانوند در گفت‎و‎گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، با بیان این‌که «ساده‎زیستی امام راحل با الگوگیری از نبی مکرم اسلام(ص) و امام علی(ع) محقق شد» اظهار کرد: ساده‎زیستی امام(ره) نه تنها دوستان بلکه دشمنان را نیز تحت تأثیر قرار داده بود.

وی در رابطه با ابعاد شخصیتی امام راحل تصریح کرد: بعد از ائمه، علمای شیعه تلاش فراوانی کردند که مردم را با مکارم اخلاق آشنا سازند که در این بین امام(ره) توانست با الگوکیری از نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) نسبت به تأسیس حکومت اسلامی در ایران اقدام کند.

وی افزود: امام خمینی(ره) تمام تلاش خود را به کار بست تا به آن‎چه می‎گوید قبل از گفتن، عمل کرده باشد که نتیجه عملی فرامین و اصول اخلاقی امام(ره) این شد که کلام ایشان یک تأثیر معجزه‎گونه داشت.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: وجود ویژگی‎های بارز شخصیتی در امام راحل و عامل به عمل بودن ایشان و این‌که تضادی بین کلام و عمل وی مشاهده نشد، باعث شد حتی افرادی که امام(ره) را از نزدیک ندیده بودند به ایشان اعتماد کنند.

این نماینده مجلس با بیان این‌که «کلام امام‎خمینی(ره) برای مردم بوی قرآن و بهشت می‎داد»، تصریح کرد: همین بیانگر یک رابطه معنوی مثال‎زدنی بین مردم و امام راحل بود و باعث شد مردم در راه دفاع از انقلاب در عرصه‎های مختلف حضور پیدا کنند و در واقع این رابطه کلاس درسی برای مدیران شد.

وی ساده‎زیستی امام راحل را الگویی برای مردم و مسئولان دانست و ادامه داد: سادگی زندگی امام به حدی بود که محل ملاقات مردمی در زندگی‎اش از شکل ساده حسینیه خارج نشد.

وی در رابطه با تبیین ویژگی‎های اخلاقی و رفتاری امام راحل در جامعه به ویژه میان جوانان، تصریح کرد: با گذشت ربع قرن از رحلت امام‎خمینی(ره)، آن‎چنان که شایسته است زوایای شخصیتی، اخلاقی و معنوی امام به مردم معرفی نشده است که می‎طلبد در این زمینه اقدامات اساسی انجام گیرد.

بیراوند با بیان این‌که «ساده‎زیستی امام راحل نه تنها دوستان، بلکه دشمنان را نیز تحت تأثیر قرار داده بود»، افزود: امام هیچ‎گاه در زندگی خود طالب دنیا و مادیات آن نبود و آرزوی آن را هم نداشت و همواره جامعه‎ای عزت‎مند را برای مردم طلب می‎کرد.

وی با بیان این‌که «برخی می‎کوشند امام را بریده از بزرگان قبل از وی معرفی کنند» تصریح کرد: بسیاری از علمای دینی در ایران بودند که می‎خواستند حکومت اسلامی را تشکیل دهند اما آن عاملی که باعث موفقیت امام(ره) در تأسیس حکومت اسلامی شد، همراهی مردم با ایشان بود. در سال‎های قبل از 42، وجود یک نسل برومند برای تأسیس حکومت اسلامی غائب بود اما این اتفاق در سال 42 رقم خورد و در سال 57 منجر به پیروزی شد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۵ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93031507255
  • خبرنگار :

برچسب‌ها