نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: سادهزیستی امام راحل الگویی برای مدیران و مسئولان است.
بهرام بیرانوند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، با بیان اینکه «سادهزیستی امام راحل با الگوگیری از نبی مکرم اسلام(ص) و امام علی(ع) محقق شد» اظهار کرد: سادهزیستی امام(ره) نه تنها دوستان بلکه دشمنان را نیز تحت تأثیر قرار داده بود.
وی در رابطه با ابعاد شخصیتی امام راحل تصریح کرد: بعد از ائمه، علمای شیعه تلاش فراوانی کردند که مردم را با مکارم اخلاق آشنا سازند که در این بین امام(ره) توانست با الگوکیری از نبی مکرم اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) نسبت به تأسیس حکومت اسلامی در ایران اقدام کند.
وی افزود: امام خمینی(ره) تمام تلاش خود را به کار بست تا به آنچه میگوید قبل از گفتن، عمل کرده باشد که نتیجه عملی فرامین و اصول اخلاقی امام(ره) این شد که کلام ایشان یک تأثیر معجزهگونه داشت.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: وجود ویژگیهای بارز شخصیتی در امام راحل و عامل به عمل بودن ایشان و اینکه تضادی بین کلام و عمل وی مشاهده نشد، باعث شد حتی افرادی که امام(ره) را از نزدیک ندیده بودند به ایشان اعتماد کنند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه «کلام امامخمینی(ره) برای مردم بوی قرآن و بهشت میداد»، تصریح کرد: همین بیانگر یک رابطه معنوی مثالزدنی بین مردم و امام راحل بود و باعث شد مردم در راه دفاع از انقلاب در عرصههای مختلف حضور پیدا کنند و در واقع این رابطه کلاس درسی برای مدیران شد.
وی سادهزیستی امام راحل را الگویی برای مردم و مسئولان دانست و ادامه داد: سادگی زندگی امام به حدی بود که محل ملاقات مردمی در زندگیاش از شکل ساده حسینیه خارج نشد.
وی در رابطه با تبیین ویژگیهای اخلاقی و رفتاری امام راحل در جامعه به ویژه میان جوانان، تصریح کرد: با گذشت ربع قرن از رحلت امامخمینی(ره)، آنچنان که شایسته است زوایای شخصیتی، اخلاقی و معنوی امام به مردم معرفی نشده است که میطلبد در این زمینه اقدامات اساسی انجام گیرد.
بیراوند با بیان اینکه «سادهزیستی امام راحل نه تنها دوستان، بلکه دشمنان را نیز تحت تأثیر قرار داده بود»، افزود: امام هیچگاه در زندگی خود طالب دنیا و مادیات آن نبود و آرزوی آن را هم نداشت و همواره جامعهای عزتمند را برای مردم طلب میکرد.
وی با بیان اینکه «برخی میکوشند امام را بریده از بزرگان قبل از وی معرفی کنند» تصریح کرد: بسیاری از علمای دینی در ایران بودند که میخواستند حکومت اسلامی را تشکیل دهند اما آن عاملی که باعث موفقیت امام(ره) در تأسیس حکومت اسلامی شد، همراهی مردم با ایشان بود. در سالهای قبل از 42، وجود یک نسل برومند برای تأسیس حکومت اسلامی غائب بود اما این اتفاق در سال 42 رقم خورد و در سال 57 منجر به پیروزی شد.
انتهای پیام