هواپیمای خورشیدی Solar Impulse 2 اولین پرواز زیستسازگار خود را از پایگاه هوایی پایرن در سوئیس انجام داد.
به گزاش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این پرواز موفق که بیش از یک ساعت طول کشید، اولین گام برای برنامه سفر دور دنیای این هواپیمای خورشیدی در سال آینده است.
هواپیمای Solar Impulse 2 HB-SIB پس از برخاست از پایگاه هوایی پایرن سوئیس و پرواز موفق یک ساعته بر روی ابرها با موفقیت فرود آمد.
طول بال این هواپیمای خورشیدی که هیچ سوخت آنبردی با خود ندارد، 72 متر است که آن را از یک هواپیمای جت بوئینگ 747-8I بزرگتر میکند. وزن این هواپیما نیز به اندازه یک خودرو و 2300 کیلوگرم است.
سولار ایمپالس 2 قرار است اولین هواپیمای خورشیدی باشد که با استفاده از بالهای گسترده حاوی 17 هزار سلول خورشیدی که چهار موتور الکتریکی آن را تامین میکنند، دور دنیا پرواز کند.
مارکوس شردل، خلبان آزمایشی آلمانی پرواز این هواپیمای پیشرفته را بر عهده داشت که دومین هواپیمای خورشیدی پروژه سولار ایمپالس محسوب میشود. شردل همچنین در سال 2009 اولین هواپیمای پیشساخت این پروژه را نیز به پرواز در آورده بود.
هواپیمای خورشیدی برتراند پیکارد و آندره بورشبرگ یک خودروی تک سرنشین است که در آزمایش اخیر برای بیش از یک ساعت مطابق با محاسبات و شبیهسازیها پرواز کرد.
دو پایهگذار این پروژه، خلبانی هواپیما را برای یک تلاش رکوردشکن در سال 2015 به عهده خواهند داشت. پیش از آن، چندین پرواز دیگر در ماههای جاری انجام خواهد شد تا هواپیما بتواند گواهینامه خود را اخذ کند.
بورشبرگ، از بنیانگذاران و مدیرعامل شرکت سولار ایمپالس گفت: این پرواز افتتاحیه یک مرحله مهم است و گامی رو به جلو برای پرواز دور دنیا محسوب میشود.
انتهای پیام