تحقیقات نشان میدهد احتمال زایمان زودرس در زنانی که قبل از بارداری رژیم غذایی نامناسب داشتهاند، 50 درصد بیشتر از دیگر زنان است.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان موسسه تحقیقاتی دانشگاه رابینسون آدلاید به منظور درک بهتر عادات غذا خوردن زنان قبل از بارداری، الگوی غذایی بیش از 300 زن را در استرالیای جنوبی مورد بررسی قرار دادند.
نتایج بررسیها نشان داد احتمال زایمان زودرس در زنانی که از رژیم غذایی پروتئیندار و میوه قبل از باردار شدن استفاده میکنند کمتر است، اما احتمال زایمان زودرس در زنانی که قبل از بارداری رژیمهای غذایی پر چرب و قندی داشتهاند، 50 درصد بیشتر است.
به گفته دکتر جسیکا گریگر، سرپرست این تحقیقات، تولد زودرس یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر و بیماری در نوزادان است و از هر 10 بارداری در جهان یک مورد به تولد زودرس ختم میشود.
رژیم غذایی قبل از بارداری یک عامل بسیار مهم است که هرگز برای تغییر مثبت آن دیر نیست. رژیم غذایی مناسب قبل از بارداری همچون رژیم غذایی در دوران بارداری حائز اهمیت است و به کاهش مرگ و میر نوزادان و سلامت کلی کودکان کمک میکند.
این تحقیقات در مجله تغذیه به چاپ رسیده است.
انتهای پیام