جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

نقوی حسینی: هیچ سندی مبنی بر زنده بودن و نبودن دانایی‌فر وجود ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس با اشاره به ارائه گزارش رییس کمیته امنیت این کمیسیون از سوءقصد به جان دادستان خرمشهر گفت: بر این اساس این موضوع قطعا سیاسی و یا تحت عنوان عملیات تروریستی سازمان یافته نبوده است

سخنگوی کمیسیون امنیت مجلس با اشاره به ارائه گزارش رییس کمیته امنیت این کمیسیون از سوءقصد به جان دادستان خرمشهر گفت: بر این اساس این موضوع قطعا سیاسی و یا تحت عنوان عملیات تروریستی سازمان یافته نبوده است

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، حسین نقوی حسینی درخصوص جلسه عصر امروز کمیسیون متبوعش اظهار داشت: در این جلسه اعضای دبیرخانه کنگره بین‌المللی خطر جریانات تکفیری حضور داشتند. موسوی رییس دبیرخانه توضیحاتی پیرامون نحوه، اهداف و برنامه‌های دبیرخانه ارائه کرد.

به گفته نقوی حسینی، رییس دبیرخانه این کنگره گفت که کنگره در آبان‌ماه برگزار خواهد شد و قبل از آن پیش‌جلسات موثری سازماندهی شده است که با حضور علمای بزرگ و شخصیت‌های اثرگذار در کشورهای مختلف برگزار می‌شود. جریانات تکفیری از جمله مهمترین جریانات تروریستی هستند که جهان اسلام را تهدید می‌کنند و اغلب علمای اهل سنت به شدت نگران فعالیت این گروه‌ها هستند. جنایات و اقدامات وحشیانه تکفیری‌ها حتی موج خشم و عصبانیت را در پیروان سایر ادیان هم ایجاد کرده است. کنگره بین‌المللی خطر جریانات تکفیری با دبیری آیت‌الله سبحانی در قم برگزار خواهد شد و علما و شخصیت موثر جهان اسلام در کنگره مذکور شرکت خواهند کرد.

نقوی‌حسینی گفت: کمیسیون از اقدام مهم موثر برگزاری کنگره استقبال و از تلاش همه عزیزان به ویژه حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی و حضرت آیت‌الله العظمی سبحانی تقدیر و تشکر کرد و اعلام حمایت نمود.

به گفته وی، شوشتری رییس کمیته حقوقی کمیسیون نیز به عنوان رابط کمیسیون و کنگره معرفی شد.

در ادامه جلسه، محسنی‌ثانی رییس کمیته امنیت کمیسیون گزارشی از سوءقصد به جان دادستان خرمشهر ارائه کرد و اعلام کرد که موضوع قطعا سیاسی و یا تحت عنوان عملیات تروریستی سازمان یافته نبوده است.

وی در مورد سرنوشت دانایی‌فر نیز گفت که مجموع برآوردها و بررسی‌های انجام شده موید هیچ یک از گمانه‌زنی‌های مطرح نیست، چون هیچ سندی مبنی بر زنده بودن و نبودن وی وجود ندارد.

محسنی‌ثانی در ادامه گفت که در ادامه ماموریت بازدید از مرزهای شرقی، هیات نحوه، امکانات و اقدامات مرزبانان در طول مرز مورد بررسی قرار دادیم.

وی با اشاره به نقاط ضعف و قوت مرزبانی گفت که اشکالات قابل توجهی در مرزبانی وجود دارد که باید برای رفع آن تلاش کرد.

محسنی‌ثانی گفت: افزایش پاسگاه‌ها، برجک‌ها، بازارچه‌های مرزی و تکمیل ایجاد موانع از جمله اقدامت ضروری حوزه مرزبانی منطقه است.

همچنین محسنی‌ثانی به تحرکات و توطئه‌های استکبار جهانی در منطقه و حمایت از گروه‌های تروریستی و ناامن‌ساز اشاره کرد و گفت که دشمنان ملت و نظام و کشور همه تلاش وسیعی را به کار گرفته تا با ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی و انجام عملیات‌های تروریستی و گروگانگیری‌های پی در پی منطقه را ناامن کنند.

در پایان هیات پیشنهاداتی در جهت بهبود و اصلاحات حوزه مرزبانی در مرزهای شرقی به کمیسیون ارائه کرد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93023019617
  • خبرنگار :