عضو سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران با انتقاد از نبود فرهنگ استفاده از خمیرمایه در بین نانواییها گفت: به عنوان مثال براساس تحقیقات انجام شده 85 درصد نانواییهای منطقه 2 تهران در نان تولیدی خود از جوش شیرین استفاده می کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پروین رضایی در نشست قیمت گذاری مواد غذایی با بیان اینکه سیاستهای فعلی باعث خراب شدن ذائقه مردم در زمینه استفاده از نان تولیدی با خمیرمایه خواهد شد گفت: در حال حاضر تنها شش کارخانه تولید خمیرمایه در کشور وجود دارد اما به دلیل حمایتهای ضعیف دولت ترویج استفاده از خمیرمایه در تولید نان مورد نیاز کشور با کندی مواجه شده است.
وی با بیان اینکه نظارت چندانی بر استفاده از جوش شیرین در نان تولیدی کشور وجود ندارد گفت: هزینه های تولید در صنعت خمیرمایه افزایش چشمگیری پیدا کرده و مجبور شدهایم مواد اولیه خود را با ارز آزاد وارد کنیم. در چنین شرایطی دلالی مواد اولیه نیز در بازار بیداد میکند.
عضو سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران با اشاره به وجود مافیای ملاس (ماده اولیه کارخانههای خمیرمایه) گفت: استفاده از جوش شیرین در نان تولیدی مورد نیاز مردم باعث عدم جذب آهن در بدن میشود و ما هیچ چارهای برای حل مشکل تامین آهن مورد نیاز بدن مردم به غیر از تولید نان با خمیرمایه نداریم.
وی با اشاره به اینکه هر وقت خمیرمایه در بازار داخلی گران شود نوع چینی آن وارد میشود افزود: دولت باید با اتخاذ سیاستهایی استفاده از خمیرمایه در تولید نان در نانواییها را مورد حمایت قرار داده و نانواییان را نیز به استفاده از این محصول تشویق کنند.
انتهای پیام