قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش سه برابری میانگین بیکاری در میان زنان و تحصیلکردههای دانشگاهی خبر داد و گفت: در حال حاضر 200 هزار نفر در کشور تحت پوشش بیمه بیکاری قرار دارند.
به گزارش خبرنگار تعاون و اشتغال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم اختتامیه نخستین دوره تربیت مربی رشته سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی اظهار کرد: اشتغال از دغدغههای بزرگ کشور بهشمار میرود و با توجه به نگرانیهایی که در این زمینه وجود دارد، تلاشهایی از سوی دولت تدبیر و امید برای حل معضل بیکاری در حال انجام است.
وی توزیع بیکاری در کشور به لحاظ جنسیتی و مدرک تحصیلی را نامتناسب خواند و گفت: علیرغم آنکه میانگین بیکاری در کشور 10.5 درصد اعلام شده است، اما این رقم در بین زنان و تحصیلکردههای دانشگاهی دو تا سه برابر افزایش یافته است.
به گفتهی فیروزآبادی در مشاغلی که گرانقیمت هستند امکان سرمایهگذاری ضعیف است لذا وزارت کار به دنبال ایجاد مشاغلی است که نیاز به سرمایهگذاری بالا نداشته باشد و در عین حال ارزش افزوده و اشتغالزایی بالایی داشته باشد که البته کار وزارتخانه در این زمینه دشوار است.
قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: تاکنون کارگروههای متعددی در وزارت کار تشکیل و تمهیداتی پیشبینی شده است که یکی از این تمهیدات را سازمان فنی و حرفهای در نظر گرفته است و امیدواریم تا پایان سال 93 با اقداماتی که در این خصوص صورت میگیرد نزدیک به 20 هزار شغل را در کشور ایجاد کنیم.
وی در عین حال از پوشش بیمه بیکاری 200 هزار نفر در کشور خبر داد و گفت: پول هنگفتی بابت پوشش بیمهای این افراد اختصاص داده میشود، در حالی که میتوان این پول را به بخشهای تولید و صنعت تزریق کرد و امیدواریم بتوانیم بیمه بیکاری را به سازمان فنی و حرفهای متصل کنیم.
به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه نخستین دوره تربیت مربی رشته سنگهای قیمتی و نیمهقیمتی کشور با حضور قائم مقام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، رییس سازمان فنی حرفهای کشور و تعدادی از نمایندگان مجلس برگزار و در پایان این مراسم به 63 مربی دوره دیده لوح تقدیر اهدا شد.
انتهای پیام