رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه هنر اصفهان گفت: رشتههای کار آفرینی گردشگری، کارآفرینی فرهنگی و اقتصاد هنر در انتظار تصویب است.
رسول بیدرام در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، با بیان اینکه 53 رشته را تدوین و بازنگری کردهایم، اظهار کرد: از این 53 رشته، 29 رشته مورد بازنگری قرار گرفته و 24 رشته دیگر را در خصوص کارآفرینی هنر تدوین کردهایم.
وی ادامه داد: رشتههای کار آفرینی گردشگری، کارآفرینی فرهنگی و اقتصاد هنر و مواردی از این قبیل را تدوین و در بهمن ماه 1390به دفتر برنامهریزی آموزش عالی دادهایم و در این دو سال حدود 100 بار مراجعه و پیگیری کردهایم، اما متاسفانه برنامهها هنوز تصویب نشده است.
بیدرام ادامه داد: البته مشکلی هم که وجود داشت این بود که به تغییر دولت برخورد کرد چرا که اوایل دولت قبلی در آستانه تصویب بود، اما با تشکیل دولت جدید تمام برنامهها کنسل شد و دوباره پیگیریها را آغاز کردیم.
وی با بیان اینکه برای سه رشته کارآفرینی فرهنگی، اقتصاد هنر و مدیریت جهانگردی از سال 91 به صورت مشروط دانشجو گرفتیم، افزود: قطعا پتانسیل فرهنگ و هنر بسیار بالاتر است و تا به اینجا نیز توانسته علاقمندان زیادی را به خودش جذب کند.
بیدرام با بیان اینکه در صنایع دستی 366 رشته داریم که حدود 200 رشته از بین رفته است، عنوان کرد: هر کدام از این رشتههای صنایع دستی میتواند کارآفرینی خوبی را ایجاد کند، اما متاسفانه به دلیل مسائل اقتصادی علی رغم پتانسیل بالا بسیاری از این رشتهها از بین رفته است.
وی در پاسخ به این سوال که دستاوردهای ایجاد این رشتهها چه بوده است، ادامه داد: مهمترین دستاوردش برگزاری جشنوارهای در نوروز بود به نام جشنواره روشن خوانی هنر؛ که اقوام را دعوت کردیم و با اجرای آیینهای اقوامها به صورت زنده به احیای برخی از آیینها پرداختیم تا به طبع آن کسب و کار و در نهایت کارآفرینی شکل بگیرد؛ به عنوان نمونه با احیا حاجی فیروز میتوان کمک کرد تا مردم کمتر به سمت بابانوئل بروند.
وی با بیان اینکه حدود 120 دانشجو درگیر این فعالیتها شدهاند، تصریح کرد: بسیاری از پایان نامههای دانشجویان به سمت کارآفرینی فرهنگی و احیای بازیهای محلی، موسیقی محلی و ....رفته است و امیدوارم این رشتهها بتواند جای خودش را در فرهنگ و هنر باز کند البته برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید بیشتر تلاش کرد.
رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه هنراصفهان تصریح کرد: در راستای تاسیس دومین سال دانشکده کارآفرین هنر توانستیم دستاوردهای عملی رشتههایی را که ایجاد کردهایم، ببینیم و قصد داریم در آیندهای نزدیک نیز با برگزاری همایش اقتصاد هنر و فرهنگ مسوولان را به اصفهان بیاوریم تا در رسیدن به اهداف آینده راحتتر عمل کنیم و در بقیه رشتههای مد نظرمان بتوانیم دانشجو پذیرش کنیم.
انتهای پیام