اظهارنظر مطهری در مورد دلواپسان،"من روحانی هستم" و لغو سخنرانی سیدحسن خمینی

نماینده مردم تهران در مجلس ضمن اظهارنظر در مورد مستند «من روحانی هستم» و لغو سخنرانی سیدحسن خمینی، درباره برگزاری همایش «دلواپسیم» گفت که برخی از این دلواپسان از خط انصاف خارج شده‌اند.

نماینده مردم تهران در مجلس ضمن اظهارنظر در مورد مستند «من روحانی هستم» و لغو سخنرانی سیدحسن خمینی، درباره برگزاری همایش «دلواپسیم» گفت که برخی از این دلواپسان از خط انصاف خارج شده‌اند.

برخی دلواپسان از خط انصاف خارج شده‌اند

علی مطهری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه دولت نباید نسبت به اقداماتی مانند همایش «دلواپسیم» حساسیت نشان دهد، گفت: این افراد باید اجازه داشته باشند حرف‌هایشان را بزنند و انتقاداتشان را مطرح کنند اما این سئوال باقی می‌ماند که مثلا زمانی که رئیس جمهور سابق به صراحت می گفت فقط قانونی را که خودم شخصا تشخیص بدهم منطبق با قانون اساسی است اجرا می‌کنم و بقیه را اجرا نمی‌کنم یا درباره قانون تسهیلات ارزی مترو به صراحت گفت آن را قانون نمی‌دانم و اجرا نمی‌کنم یا درباره مجلس می گفت که مجلس در رأس امور نیست و یا دهن‌کجی‌هایی در امور فرهنگی می کرد، در آن زمان این آقایان دلواپس نبودند اما اکنون همه دلواپس کارهای این دولت شده‌ و نگران وضع فرهنگ هستند که قبول آن مشکل به نظر می رسد.

وی افزود: احساس می‌شود در این موضوع منطق دوگانه و یک بام و دوهوا در کار است و نگاه سیاسی وجود دارد و افراد از خط انصاف خارج شده‌اند و تعصبات گروهی و هواهای نفسانی دخالت دارد.با این حال، همه می‌توانند انتقاد کنند و باید در این زمینه آزاد باشند و دولت هم نباید حساسیت نشان دهد.

«من روحانی هستم» حاوی موارد خلاف واقع است

این نماینده اصولگرای مجلس درباره مستند «من روحانی هستم» با بیان اینکه این مستند را دیده است، ابراز عقیده کرد: به نظر من این فیلم در ظاهر و نگاه اول مستند است و براساس خاطرات آقای هاشمی و خود آقای روحانی ساخته شده است اما از نظر آنچه که به بیننده القا می کند موارد خلاف واقع دارد. مثلا در قضیه مک فارلین نقش آقای روحانی فقط همین بوده است که در آخر همراه آقای دکتر هادی برود و به مک فارلین بگوید که مقامات ایران با شما ملاقات نمی کنند و از ایران بروید. ولی در این فیلم این طور القا شده است که آقای روحانی از ابتدا در جریان این قضیه و به دنبال سازش با آمریکا بوده است.

مطهری افزود: در مسئله تغییر مدیرعامل صداوسیما هم در آن زمان شورای سرپرستی صداوسیما این اجازه را داشته است که مدیرعامل را تغییر دهد ولی امام در آن شرایط با تغییر مدیرعامل موافق نبودند. سازندگان فیلم، شورای سرپرستی را با شورای فعلی نظارت بر صداوسیما اشتباه گرفته اند. به هر حال این هم نقصی برای آقای روحانی به عنوان رئیس شورای سرپرستی نبوده است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: نقطه ضعف دیگر این مستند این است که در موضوع رأی اعتماد مجلس به نخست وزیری دوره دوم آقای موسوی خیلی سریع عبور کرده و برخی واقعیات گفته نشده است. مثلا آنجایی که گفته شده آقای روحانی جزو 99 نفری بوده که به نخست‌وزیری آقای موسوی رای مخالف دادند، توضیح داده نشده که در این جا نظر رئیس جمهور وقت و نظر امام (ره) متفاوت بوده و این افراد مطابق نظر رئیس جمهور رأی دادند و بعد امام کار این 99 نفر را تایید کرده و فرمودند اینها وظیفه نمایندگی‌شان را انجام دادند. سازندگان این فیلم از این نکات خیلی سریع گذشته اند در حالی که اینها می‌تواند برای امروز ما درس باشد.

وی ادامه داد: این بخش از مستند نشان می‌دهد که آن زمان نظرات، متفاوت بوده و هیچ اشکالی ندارد که اختلاف‌نظری در اینجور مسائل وجود داشته باشد به طوری که 99 نماینده برخلاف نظر امام رای دادند. اینها نقاط مثبت نظام جمهوری اسلامی تلقی می شود و نباید کتمان شود.

عقب‌نشینی دولت در لغو سخنرانی نوه امام کار درستی نبود

مطهری درباره لغو سخنرانی نوه امام (ره) در بروجرد نیز تصریح کرد: به نظر می‌رسد اینکه استاندار در مقابل اعتراض یک گروه خاص عقب‌نشینی کرد، کار درستی نبود و نباید این سخنرانی را لغو می‌کردند. این عقب‌نشینی‌ها برای دولت خوب نیست و باعث می‌شود بخشی از طرفداران خود را از دست بدهد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93022415805
  • خبرنگار : 71132