تحقیقات نشان میدهد: اوتیسم بر مهارتهای حرکتی نوزادان و کودکان نوپا تاثیر میگذارد و اختلالات زیادی به وجود میآورد. این افراد نسبت به دیگران پیشرفت کندتری نسبت به درک اشیا و حرکت در اطراف خود دارند.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، این یافتهها از بررسی بیش از 150 کودک و نوجوان بدست آمده است. در این تحقیق 110 نفر مبتلا به اوتیسم بوده و 49 نفر دیگر این اختلال را نداشتند.
محققان دانشگاه کالیفرنیا با اشاره به یافتههای این تحقیق اظهار کردند: کودکان مبتلا به اوتیسم حدود یک سال، در انجام مهارتهای حرکتی ظریف مانند نگه داشتن قاشق یا یک اسباب بازی کوچک تاخیر داشتند. نوجوانان مبتلا به اوتیسم نیز حدود 6 ماه در انجام مهارتهای حرکتی بزرگ مانند دویدن و پریدن تاخیر داشتند.
تاخیر در پیشرفت مهارتهای حرکتی در این افراد، با تواناییهای فکری و ذهنی در ارتباط نبود.
شناسایی زودهنگام مشکلات مهارتهای حرکتی در کودکان مبتلا به اوتیسم کمک میکند تا این کودکان مشکلات مهارتهای حرکتی خود را نسبت به همسالان خود جبران کنند.
این یافتهها بیانگر آن است که توسعه مهارتهای حرکتی باید در برنامههای درمانی کودکان مبتلا به اوتیسم قرار گیرد. به طور معمول برنامه درمانی برای این کودکان در ارتباطات اجتماعی متمرکز میشود.
والدین این کودکان باید برنامههای تربیت بدنی تطبیقی در نظر بگیرند که مناسب با تواناییها و نیازهای کودک باشد.
انتهای پیام