رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دوران ستمشاهی به دلایل مختلف استان قم عقب نگه داشته شده بود، گفت: توقعات از استان قم به عنوان مرکز بین المللی شیعه بالا است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، علی لاریجانی امروز (دوشنبه 8 اردیبهشت) در افتتاح مجموعه تفریحی، فرهنگی و ورزشی جوان قم گفت: از شهرداری و شورای شهر به دلیل اینکه این پروژه را به اتمام رساندند تشکر میکنم آنها خوش سلیقه شدهاند و سطح توقع مردم را شناخته و تلاش برای انجام آن دارند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استان قم در دوران ستمشاهی به دلایل گوناگون مورد بی توجهی قرار گرفت . دهها سال از پیشرفت عقب نگاه داشته شد زیرا قم قهرمان، پیشانی انقلاب بود و باید جایگاهش عقب افتاده تعریف میشد.
وی ادامه داد: اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی باید آبادانی شهر قم سرعت بیشتری میگرفت اما جنگ تحمیلی مانع از این کار شد.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس افزود: پس از جنگ تحمیلی موضوع جدیدی به قم اضافه شد و آن هم نگاه جهانی و مرکز بینالملل شدن این شهر بود که توقع را بیشتر کرد که باید این نکته نیز مورد توجه قرار میگرفت.
رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هرگاه حضور مراجع عظام تقلید میرسیدیم عموما گلایههایی از وضعیت شهرسازی و آبادانی ابراز میکردند و مردم نیز از این وضع مینالیدند که بر همین اساس احتیاج به حرکتی دقیق برای آبادانی وجود داشت.
لاریجانی با بیان اینکه برای آبادانی استان قم پیچیدگیهایی وجود داشت، افزود: استان قم هم بزرگ شده بود و هم مهاجرت زیادی به این شهر شده بود که در همین راستا باید تأمین شغل برای مردم میشد.
وی افزود: وضعیت کشاورزی نیز به دلیل محدودیت آب و خشکسالی با مشکلات زیادی مواجه بود حتی دامداریها مشکلات زیادی داشتند.
عضو کمیسیون شواراها و امور داخلی مجلس ادامه داد: در همین جهت باید در دو سمت گامهای بزرگی در جهت صنعتی شدن و در زمینه گردشگری مذهبی برداشته میشد که نیاز به زیر ساختهایی داشت.
لاریجانی ادامه داد: برای ایجاد زیرساختها باید آب شهر تأمین میشد که این یک مشکل جدی بود و از سوی دیگر برای بهبود شرایط شهرسازی باید بافت فرسوده شهر نیز مرمت میشد و در دولت گذشته کمکهایی شد تا این امور انجام شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کارگروهی برای تصمیمگیری برای آبادانی شهر قم تشکیل شد، گفت: مصوبه دولت برای سرمایهگذاری در 120 کیلومتری شهر تهران موجب شد که سرمایهگذاری خوبی برای بخش صنعتی که به توسعه استان کمک میکند انجام شود.
وی ادامه داد: مسأله آب استان قم نیز با دستور مقام معظم رهبری با هزینهای بالغ بر 230 میلیون یورو حل شد.
لاریجانی افزود: یکی از کارهای دیگی که صورت گرفت و باید درباره آن از شهرداری تشکر کرد بازگشایی پروژه حرم تا جمکران بود که زمینهای را برای توسعه بخشهای دیگر فراهم میکند.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از کارهایی که برای عمران و آبادانی قم در چند روز اخیر انجام شد و به نهایت میرسد قطار سریع السیر اصفهان – قم به تهران است که در سفری که به چین داشتیم با آنها صحبت شد تا از فاینانس استفاده شود و آقای آخوندی، وزیر راه و شهرسازی، گفتند که این کار به اتمام رسیده است.
وی ادامه داد: پروژهی دیگر قطار قم – تهران - مشهد است که امیدواریم سریعتر با استفاده از فاینانس به سرانجام برسد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای عمران و آبادانی استان قم باید تولید را رونق بدهیم، گفت: بانکها کمک کنند تا سرمایه در گردش برای صنایع ایجاد شود تا شاهد رونق تولید باشیم.
همچنین با حضور دکتر لاریجانی با اهدای لوح از کسانی که در راه افتتاح این پروژه تلاش کردند تقدیر شد.
لازم به ذکر است در این مراسم از پدر 2 شهید نیز تقدیر شد.
انتهای پیام