آیت‌الله اراکی:

گردهمایی‌های تقریبی، مسلمانان را برای مقابله با توطئه‌ها هوشیارتر می‌کند

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: گردهم‌آیی‌های تقریب موجب بالا رفتن هوشیاری و آمادگی مسلمانان برای مقابله با هرگونه توطئه دشمن در زمینه ایجاد تفرقه بین مذاهب اسلامی می‌شود.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: گردهم‌آیی‌های تقریب موجب بالا رفتن هوشیاری و آمادگی مسلمانان برای مقابله با هرگونه توطئه دشمن در زمینه ایجاد تفرقه بین مذاهب اسلامی می‌شود.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، آیت‌الله محسن اراکی درباره برگزاری گردهمآیی‌های تقریبی در استان‌های مختلف کشور گفت: هدف از تشکیل گردهمایی‌های تقریبی در نقاط مختلف کشور ایجاد زمینه برای نزدیک شدن اقوام و مذاهب به یکدیگر است.

وی افزود: اگر چه در درون کشور در زمینه تقریب مشکلی نداریم و شیعه و سنی و اقوام مختلف با هم برادرانه زندگی می‌کنند اما این امکان وجود دارد که دشمن نقشه‌ای برای ایجاد تفرقه و اختلاف طائفه‌ای و مذهبی در سر داشته باشد و به مناطقی از کشورمان که مناطق زیست اقوام مختلف و یا مذاهب مختلف است طمع کند لذا برگزاری این نوع گردهم‌آیی‌ها، این هوشیاری را برای همگان به وجود می‌آورد که از هر گونه توطئه بپرهیزند و با آن مقابله کنند.

دبیر کل مجمع جهانی تقربی مذاهب اسلامی افزود: مقابله با توطئه دشمن نیاز به هوشیاری و احتیاج به رصد کردن دارد و رصد کردن هم باید بر مبنای آمادگی صورت گیرد و به نظر ما این آمادگی‌ها و هوشیاری‌ها بوسیله این گردهمآیی‌ها بالا می‌رود و راه بر دشمن برای ایجاد هرگونه شکاف بین اقوام و اتباع مذاهب بسته می‌شود، بنابراین این هدف اصلی ما است.

وی تأکید کرد: برگزاری این نوع گردهمآیی‌ها هدف‌های جنبی هم دارد مثلا در این نوع گردهمآیی‌ها نظرات و پیشنهاداتی داده می‌شود و ما از نظرات شخصیت‌ها و نخبگان این مناطق هم در راستای تقریب و هم در راستای مسائل حاشیه‌ای تقریب بهره می‌گیریم.

اراکی پیرامون فاز سوم فعالیت‌های مجمع جهانی تقریب یعنی عملیاتی کردن فعالیت‌های تقریبی نیز گفت: عملیاتی کردن تقریب دو جنبه دارد یکی جنبه پیشگیری و دیگری جنبه درمان.

وی افزود: جنبه پیشگیری‌اش این است که ما فعالیت‌هایِ میدانی را انجام دهیم که از ایجاد تفرقه جلوگیری شود و دشمن احیانا نتواند از فرصت‌هایی که به دست می‌آورد برای ایجاد تفرقه استفاده کند.

دبیر کل مجمع جهانی تقریب افزود: در این فاز در زمینه درمان هم اگر مشکلاتی در جایی بین اقوام و مذاهب وجود دارد به حل آن پرداخته شود که الحمدالله ما در داخل کشور از این نوع مشکلات نداریم.

وی تأکید کرد: البته در خارج از کشور مجمع جهانی تقریب تلاش می‌کند بتواند برای این نوع مشکلات راه حلی پیدا کند و آن مشکلات را با گفتگو حل کند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۷ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 93020704487
  • خبرنگار :