هشتمین کنفرانس بینالمللی «تجارت الکترونیک با رویکرد بر اعتماد الکترونیکی»، 4 و 5 اردیبهشت ماه امسال در مشهد مقدس برگزار میشود.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر جعفر مهراد، سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و رئیس هشتمین کنفرانس تجارت الکترونیک در ارتباط با رویکرد بر اعتماد الکترونیکی اظهار کرد: هدف از برگزاری هشتمین کنفرانس بینالمللی تجارت الکترونیک، زمینه سازی انتقال دانش و تجارب جدید به شرکت کنندگان در سمینار، متخصصان و کارشناسان تجارت الکترونیک است.
وی افزود: با توجه به نقش و جایگاه تجارت الکترونیک با رویکرد بر اعتماد الکترونیکی و لزوم جمع آوری و استفاده از تجارب و نظریات اندیشمندان، صاحبنظران و پژوهشگران این حوزه در هشتمین کنفرانس، فرایندهای فنی و تجربی و تشریح ابعاد مساله، روشها و راهکارهای جدید و مشکلات و چالشهای موجود در قالب مقالههای علمی پژوهشی ارائه میشود.
مهراد درباره اهمیت و تاثیر برگزاری بیشترین دورههای کنفرانس بینالمللی تجارت الکترونیک در ایران خاطرنشان کرد: گروههای هدف اطلاع دارند که کنفرانس بین المللی تجارت الکترونیک با محوریت دانشگاه اصفهان هر سال با عنوانی جدید در یکی از کشورهای در حال توسعه برگزار میشد.
وی افزود: در سالهای اخیر به علت محدودیت در اخذ ویزا، این کنفرانس هر سال در یکی از شهرهای ایران برگزار شده است.
به گفته مهراد، با وجود این، هدف نهایی که اجتماع متخصصان تجارت الکترونیک با مشارکت کشورهای در حال توسعه است، همچنان در راس برنامههای مدیریت این کنفرانس قرار دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع و استقبال کشورهای در حال توسعه از این کنفرانس، با وجود محدودیتهای بودجهای، هر سال تعدادی از متخصصان این حوزه از کشورهای نوظهور علمی در این کنفرانس شرکت میکنند.
وی افزود: در گرایشهایی که هر سال برای کنفرانس تجارت الکترونیک تعیین میشود بزرگان و پیشگامان تاثیرگذار تجارت الکترونیک، ایدهها و دیدگاههای خود را ارائه میدهند و از این نظر معتقدم که هفت کنفرانسی که تاکنون برگزار شده است، هر کدام به خاطر همین ویژگی یکی از معتبرترین کنفرانسهای بین المللی ایران است که با محوریت دانشگاه اصفهان برگزار میشود.
سرپرست ISC تصریح کرد: گرچه تعداد مقالات رسیده به این کنفرانس اعم از فارسی و انگلیسی قابل توجه است، اما به خاطر محدودیت زمانی برترین مقالات برای ارائه انتخاب میشود.
وی افزود: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) همیشه در برگزاری این کنفرانس مشارکت فعال داشته و مقالات برتر را با همکاری مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری در نشریه (International Journal of Information Science and Management (IJISM به صورت یک شماره ویژه چاپ میکند و در دسترس علاقهمندان قرار میدهد.
وی گفت: مجله IJISM با نشانی http://ijism.ricest.ac.ir/ojs/ مجلهای است بینالمللی که با ضریب تاثیر بالا در ISC و اسکوپوس نمایه سازی میشود.
مهراد تصریح کرد: علاوه بر ترویج دانش تجارت الکترونیک از طریق نشر مقالات علمی، کنفرانس تجارت الکترونیک توانسته است مفاهیم این حوزه را در سطح کشورهای در حال توسعه گسترش داده و دانشگاهها و محافل علمی را با چالشها و فرصتهای پیش رو آشنا کند.
انتهای پیام