دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دانشجویان و اساتید باید فضایی برای نقد داشته باشند که نه از دریچه تخریب بلکه از نگاه اصلاح بتوانند به مسئولین در جهت رسیدن به شعار امسال کمک کنند.
مسعود سلطانی درگفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با اشاره به پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی، اظهار کرد: با توجه به اینکه سال 93 به سال «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» نامگذاری شده است، میتوان فهمید که مسئولین کشور و بویژه رؤسای قوای سهگانه در چه حوزههایی کم کاری داشتهاند و نیاز کشور بیشتر معطوف به چه مسئلهای میشود.
وی با اشاره به نقاط ضعف موجود در حوزه فرهنگ گفت: در زمینه فرهنگی نه تنها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بلکه تمام دستگاههای عریض و طویل فرهنگی به جای عمل به مسائل فرهنگی، رویکردی عمگرایانه دارند. آنها قائل به کار فرهنگی هستند اما فرهنگکاری ندارند.
وی همچنین ادامه داد: در زمینه فرهنگ باید کارشناسانه برنامهریزی و عمل کنیم. متأسفانه اکثر کسانی که در حوزه فرهنگ مشغول به کار هستند تحصیلات آکادمیک مرتبط ندارند و این خود یک ضعف به حساب میآید. ما باید به سمت تخصصگرایی برویم.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه «باید به فرهنگ بومی کشور توجه کرد»، گفت: توجه به بومی بودن محتوای تولیدات فرهنگی بسیار با اهمیت است. در حال حاضر اکثریت برنامههای فرهنگی کودک و نوجوان ما در دست غربیان است و کمتر تولیدات داخلی در این زمینه داریم که این خود آسیب جدی به ما وارد میکند.
وی همچنین با تأکید بر ضرورت تدبیرمداری در موضوعات اقتصادی گفت: دولت آقای روحانی از اول به اقتصاد از دریچه دیپلماسی نگاه میکرد و هنوز هم همین نگاه را دارد. با توجه به اینکه در حال حاضر نیز قصد انجام مرحله دوم هدفمندی یارانهها را دارد، باید با تدبیر بیشتری قدم بردارد تا دوباره اتفاقهای نامیمون توزیع سبد کالابه وقوع نپیوندد.
وی گفت: درست است که فضای سیاسی باز هزینههایی را از آن جهت که سوءاستفادهکنندههایی همیشه در کمین هستند به همراه خواهد داشت، اما اگر نگاه عقلانی بر این فضا حاکم شود هزینهها نیز کمتر میشود. دانشجویان در چنین فضایی میتوانند خدمات ارزندهای به کشور ارائه دهند.
انتهای پیام