مدیر عامل رجاء خبر داد

احتمال افزایش نرخ بلیت قطار در سال آینده

مدیر عامل شرکت حمل و نقل ریلی رجاء گفت: درخواستی مبنی بر افزایش قیمت بلیت‌های قطار در زمان‌های پیک تقاضا ارائه داده‌ایم چراکه افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت بلیت قطار معقول است.

مدیر عامل شرکت حمل و نقل ریلی رجاء گفت: درخواستی مبنی بر افزایش قیمت بلیت‌های قطار در زمان‌های پیک تقاضا ارائه داده‌ایم چراکه افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت بلیت قطار معقول است.

به گزارش خبرنگار راه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سید حسن موسوی‌نژاد امروز - سه‌شنبه - در نشست خبری با بیان این‌که درخواست این افزایش قیمت را به راه‌آهن ارائه داده‌ایم و منتظر پاسخ هستیم، گفت: در زمان‌های پیک سفر، قیمت بلیت قطارهای با کیفیت باید افزایش یابد که در صورت موافقت، این کار از سال 93 اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه شبکه ریلی کشور باید توسعه یابد و هزینه‌های خود را تامین کند، اظهار کرد: در شبکه ریلی باید سرویس‌های ارزان‌قیمت برای مردم داشته باشیم اما این اجازه را بدهیم که در صورت تمایل متقاضیان قطارهایی با کیفیت بهتر و سرویس‌دهی بالا و با قیمت گران‌تری در اختیار آنها قرار گیرد.

موسوی‌نژاد درباره‌ ارتقای سیستم فروش بلیت گفت: تغییر روش صدور بلیت با استفاده از تکنولوژی بارکد‌های دو بعدی با قابلیت پرینت روی کاغذ‌های معمولی به جای استفاده از بلیت‌های اوراق بهادار قدیمی که در پیش‌فروش اخیر 120 میلیون تومان صرفه‌جویی به دنبال داشته است که این رقم برای سال آینده مبلغی حدود یک میلیارد تومان پیش‌بینی می‌شود.

مدیر عامل شرکت حمل‌ و نقل ریلی رجاء اظهار کرد: اختصاص سهمیه‌ی 40 درصدی به فروش بلیت اینترنتی به دلیل حذف کارمزد آژانس‌ها، مبلغی حدود 100 میلیون تومان صرفه‌جویی در پیش‌فروش اخیر به دنبال داشته است.

فروش موبایلی بلیت قطار

وی با اشاره به فروش موبایلی بلیت گفت: برنامه‌ آزمایشی این کار انجام شده و بعد از نوروز 93 فروش موبایلی را آغاز می‌کنیم.

موسوی‌نژاد با اشاره به انجام مقدمات فروش بلیت از طریق کیوسک و تلفن همراه گفت: در برنامه داریم که این کیوسک‌ها را ابتدا در مجتمع‌های خوابگاهی راه‌اندازی کنیم و پس از آن تلاش می‌کنیم بحث فروش بلیت از طریق کیوسک را تا نیمه اول سال آینده در همه جا داشته باشیم.

مدیر عامل شرکت حمل‌ و نقل ریلی رجاء اظهار کرد: 35 درصد فروش بلیت نوروزی در سه روز پیش‌فروش اینترنتی یعنی در تاریخ‌های 26، 27 و 28 بهمن‌ماه انجام شد.

وی درباره آزاد سازی قیمت‌ها گفت: امیدواریم آزاد‌سازی باعث ارزان‌سازی قیمت‌ها شود نه گران‌سازی؛ در بحث حمل‌ و نقل ریلی سرویس‌های بهتر می‌تواند با قیمت بالاتری عرضه شود و مردم نیز پول بیشتری می‌توانند پرداخت کنند.

تخفیف 30 درصدی برخی قطارها در ایام نوروز

موسوی‌نژاد از تخفیف 30 درصدی برخی قطارها در ایام نوروز خبر داد و اظهار کرد: علی‌رغم این‌که بیشترین هزینه را در ایام نوروز صرف می‌کنیم بیشترین درآمد را نداریم.

مدیر عامل شرکت حمل‌ و نقل ریلی رجاء با اشاره به بحث افزایش سرعت قطارها گفت: این موضوع به چندین عامل بستگی دارد و سرمایه‌گذاری در این بخش به عهده دولت و معاونت ساخت و توسعه راه‌آهن است؛ به عنوان مثال بحث افزایش سرعت تهران – مشهد به 200 کیلومتر از پروژه‌های سال آینده این شرکت است.

وی ادامه داد: کمیته افزایش سرعت در راه‌آهن تشکیل شده و در مسیر تهران – مشهد تا حدود دو ساعت کاهش زمان داشته باشیم و برنامه‌هایی نیز در رابطه با کاهش زمان سفر و افزایش سرعت قطارها داریم که بخشی از آن تا شب عید و بخش دیگری از آن در سه ماهه ابتدای سال 93 اجرایی می‌شود.

صرفه‌جویی سالانه 2.5 میلیارد تومانی در صدور بلیت

موسوی نژاد با بیان اینکه‌ سهولت کار مردم در خرید بلیت، آرامش در فروش بلیت‌های نوروزی و تشکیل نشدن صف‌های طویل از مزایای بلیت‌های الکترونیک است، افزود: سیستم بلیت الکترونیک بهمن ماه امسال راه‌اندازی شد که همین امر موجب می‌شود سالانه 2.5 میلیارد تومان صرفه‌جویی در صدور بلیت انجام شود.

وی با بیان اینکه متوسط سن ناوگان نزدیک به 30 سال است که این میزان در کشور‌های دیگر حدود 15 تا 16 است، گفت: با نوسازی و بازسازی ناوگان تحول جدی در سطح سرویس‌دهی به مسافران خواهیم داشت.

موسوی‌نژاد با بیان اینکه خرید 400 واگن جدید را در برنامه‌ سال 93 داریم، اظهار کرد: در خرید ناوگان جدید با شرط افزایش نیافتن هزینه‌ها، عدم دریافت حق دسترسی به شبکه ریلی و دریافت تسهیلات ارزان‌قیمت، نرخ بلیت‌های رجاء حدود 2.5 برابر قیمت‌های فعلی خواهد بود.

وی اضافه کرد: نرخ‌های تکلیفی موجب کاهش سطح خدمات شده است در حالی که افزایش قیمت موجب رشد کیفیت می‌شود.

راه‌اندازی واگن‌های دو طبقه در مسیر تهران - اصفهان

موسوی‌نژاد با بیان اینکه متنوع‌سازی نرخ بلیت موجب توزیع تقاضا می‌شود، از راه‌اندازی واگن‌های دو طبقه با سرعت 140 کیلومتر در ساعت در مسیر تهران - اصفهان خبر داد و افزود: زیرساخت‌های خطوط ریلی فعلا برای سرعت قطار تا 160 کیلومتر در ساعت طراحی شده که برای افزایش بیش از این سرعت قطارها باید خط آهن جدید ساخته شود.

وی افزود: شرکت حمل و نقل ریلی رجاء واگن دو طبقه با سرعت 140 کیلومتر در ساعت در مسیر اصفهان - تهران راه‌اندازی کرده است که این مسیر را در مدت زمان چهار ساعت و 50 دقیقه طی می‌کند که این قطار در نوروز امسال راه‌اندازی می‌شود.

تشکیل شرکت حمل بار رجاء در نیمه اول سال آینده

به گزارش ایسنا، سید مصطفی خردمند - رییس هیات مدیره شرکت حمل‌ و نقل ریلی رجاء - در این نشست از تشکیل شرکت حمل بار به نام رجاء در نیمه اول سال آینده خبر داد که به صورت مستقل فعالیت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه اتاق فکری تشکیل شده که براساس آن از بخش‌های خصوصی و کارشناسان استفاده کردیم، گفت: این اتاق فکر نقاط ضعف را شناسایی کرده و راهکارهایی را برای برطرف کردن آنها ارائه می‌دهد که این موضوع یکی از مهم‌ترین اقدامات ما محسوب می‌شود.

بازسازی 159 واگن رجاء از منابع داخلی

خردمند اظهار کرد: قرارداد بازسازی 159 واگن از طریق منابع داخلی شرکت منعقد شده و بازسازی تعداد 130 واگن از طریق مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی از دیگر برنامه‌ها محسوب می‌شود که تا انتهای سال 93 انجام می‌شود و به‌طور کلی 289 واگن جدید برای سرویس‌دهی به مردم خواهیم داشت.

وی گفت: سال آینده خرید 300 تا 400 واگن را در برنامه داریم که مذاکراتی در این رابطه صورت گرفته و این کار اجرایی خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 92122013465
  • خبرنگار :