افسردگی نتیجه رعایت نکردن اعتدال اسلامی در روابط با نامحرم

یک استاد حوزه علمیه گفت: رعایت نکردن اعتدال اسلامی در روابط با نامحرم افسردگی را به دنبال دارد.

یک استاد حوزه علمیه گفت: رعایت نکردن اعتدال اسلامی در روابط با نامحرم افسردگی را به دنبال دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان‌شمالی، صالحی سرشت در نشست هم اندیشی سبک زندگی اسلامی در روابط دختر و پسر که در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: ارتباط با نامحرم دارای حد و مرزی است که بی‌توجهی به آن مسلما تبعاتی را به دنبال دارد.

وی یادآور شد: در ارتباط با جنس مخالف دیدگاه‌هایی افراطی و تفریطی و متعادلی است که اسلام به دیدگاه متعادل آن توجه دارد.

صالحی‌سرشت توضیح داد: در دیدگاه افراطی نسبت به این موضوع کشورهای غربی جایگاه زن را آنقدر پایین آورده‌اند که حتی به عنوان یک کالا زن را خرید و فروش می‌کنند.

وی ادامه داد: محدود کردن هر گونه ارتباط با جنس مخالف از نوع دیدگاه تفریطی است که در کلیساها حاکم است.

صالحی سرشت گفت: اسلام اعتدال در روابط بین زن و مرد نامحرم را مدنظر دارد که با حفظ شرایط و حریم‌ها منعی برای آن قائل نیست.

وی افزود: اگر اسلام در ارتباط با نامحرم حریم‌هایی را مشخص کرده به نفع فرد است و بی‌توجهی به این مسائل تبعاتی را خواهد داشت.

صالحی سرشت گفت: رفتارهای زن و مرد از طریق نگاه، گفتگو، موقعیت حضور، پوشش و آرایش است.

وی افزود: زن و مرد باید چشم خود را از نگاه به نامحرم حفظ کنند چرا که حفظ نگاه آسودگی خاطر می‌آورد.

صالحی سرشت ادامه داد: فردی که با نگاه به نامحرم به دنبال لذت است به دلیل نرسیدن به هدف خود به لحاظ روانی دچار افسردگی و تشویش خاطر می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هنگام گفتگو با نامحرم باید شرایط گفتگوی سالم رعایت شود، توضیح داد: باید در گفتگو محتوایی پسندیده که خارج از هر گونه شوخی و لحن تحریک آمیز است را بکار ببریم.

صالحی سرشت افزود: باید در صحبت با نامحرم اختصار به حد ضرورت رعایت شود.

وی با بیان اینکه باید موقعیت حضور با نامحرم را مدنظر داشته باشیم، گفت: باید از خلوت با نامحرم پرهیز و حریم ارتباط با نامحرم را رعایت کرد.

صالحی سرشت اظهار کرد: برخی در ارتباط با نامحرم از دیدگاه خود به دنبال پیامدهای مثبتی همچون شناخت ویژگی جنس مخالف، شناخت عینی خصوصیت فرد مورد نظر و تامین برخی غریزه‌ها هستند.

وی با بیان اینکه در این نوع ارتباطات دختر و پسر حالت تصنعی دارند، گفت: با وجود این روابط تصنعی یک نوع دلبستگی در بین آنان به‌خصوص از سوی دختران بوجود می‌آید.

صالحی سرشت ادامه داد: پس از ارتباط و ایجاد دلبستگی از ترس جدایی، اضطراب و از دست دادن تمرکز در آنان بوجود می‌آید.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که قطع رابطه یک جانبه برای فرد پیش می‌آید فرد دچار افسردگی شده که در این بین بیشترین ضربه را دختران می‌خورند.

صالحی سرشت افزود: اگر روابط دختر و پسر به ازدواج بینجامد در زندگی زناشویی تبعاتی همچون تنوع طلبی و دلزدگی از یکدیگر و همچنین سوءظن در زندگی زناشویی بوجود می‌آید.

وی گفت: اکثر ازدواج‌هایی که با دوستی دختر و پسر بوجود آمده به طلاق کشیده شده است.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۷:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 92121309107
  • خبرنگار :