دهمین همایش کارآفرینی زنان در حوزهی صنایع دستی همزمان با برپایی نمایشگاه محصولات و تولیدات این زنان در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صنایع دستی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این همایش که کارآفرینانی از کشورهای اردن، آفریقای جنوبی و لبنان در آن حضور داشتند، 11 کارآفرین موفق در حوزهی صنایع دستی به معرفی فعالیتها و تولیدات خود پرداختند. در این میان نیز کارآفرینان اردن، لبنان و نمایندهی آفریقای جنوبی نیز توضیحهایی دربارهی کارآفرینیهایشان دادند.
در ادامه، نمایشگاهی شامل محصولات صنایع دستی زنان کارآفرین که در هشتی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برگزار شده است، با حضور رییس این سازمان افتتاح شد. این نمایشگاه فردا نیز برپاست و معاون صنایع دستی نیز قول داده که با توجه به کنترلهایی که در ورودی این سازمان میشود، هماهنگیهای لازم را برای رفتوآمد مردم بهمنظور بازدید و خرید از این نمایشگاه انجام دهد.
انجمنهای صنفی، سازمانهای مردمنهاد، هنرمندان برگزیده و دارندگان مهر اصالت یونسکو، انجمنهای دوستی ایران و ژاپن، لبنان، فلسطین و افغانستان در رشتههای سفال و سرامیک انواع مصنوعات چرمی، چوبی و شیشه، بافتههای داری، رودوزیهای سنتی، پوشاک و زیورآلات در این نمایشگاه حضور دارند که به گفتهی کارشناس معاونت صنایع دستی، انتخاب این محصولات و قیمتگذاری آنها پیش از ارائه، توسط کمیتهای ارزشیابی شده است.
به گزارش ایسنا، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این همایش با اشاره به نگاهی که به صنایع دستی و ارزشهای تولیدی و اقتصادی آن میشود، گفت: در این بخش، ظرفیت بالایی داریم البته بهجز فرش که انشاءالله در جای خود، جدی به آن میپردازیم.
مسعود سلطانیفر بیان کرد: حدود دو میلیون نفر در صنایع دستی فعال هستند که به هر دلیل، امکان تحت پوشش قرار دادن یکششم آنها برای ما وجود دارد. این در حالی است که ایران یکی از با ظرفیتترین کشورها در حوزهی صنایع دستی است.
او سپس بر لزوم تقویت سازمانهای مردمنهاد و مشارکتهای مردمی در حوزهی صنایع دستی تأکید و اظهار کرد: با ساز و کار و دیدگاه دولت برای استفاده از نیروهای مردمی، امیدواریم در این حوزه، کارنامهی خوبی از خود باقی بگذاریم.
معاون رییسجمهور همچنین خطاب به معاون صنایع دستی، گفت: باید روی نمایشگاههای داخلی و خارجی صنایع دستی جدی کار شود.
سلطانیفر در ادامه، اظهار کرد: فارغالتحصیلان دانشگاهی رشتههای صنایع دستی به توجه بیشتری نیاز دارند. تصورم این است که دانشجویان رشتههای هنر و صنایع دستی برخلاف دیگر رشتهها با علاقه و رغبت این انتخاب را انجام دادهاند و اشتیاق آنها، ما را ملزم میکند که برای اشتغال و کارآفرینیشان اقدام اساسی انجام دهیم.
او افزود: امیدوارم برای اشتغال فارغالتحصیلان رشتههای صنایع دستی، زمینهی تأمین معیشت و بروز خلاقیت فراهم شود.
انتهای پیام