ایران، میزبان زمین‌شناسان بزرگ دنیا در نخستین کنگره بین‌المللی علوم‌ زمین

سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم‌ زمین، 27 تا 30 بهمن ماه جاری به صورت همزمان در تهران و 11 مرکز استان‌ میزبان زمین‌شناسان بزرگ دنیا خواهد بود.

سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم‌ زمین، 27 تا 30 بهمن ماه جاری به صورت همزمان در تهران و 11 مرکز استان‌ میزبان زمین‌شناسان بزرگ دنیا خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر منوچهر قرشی، دبیر علمی سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم‌زمین با بیان اینکه امسال سی و دومین گردهمایی علوم‌زمین کشور در قالب یک گردهمایی بین‌المللی برگزار خواهد شد، گفت: تاکنون بیش از دو هزار و 598 مقاله به دبیرخانه گردهمایی ارسال شده که 856 داور به بررسی این مقالات پرداختند که در نهایت 516 مقاله به صورت سخنرانی و هزار و 253 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهند شد.

وی از اعلام آمادگی بیش 150 استاد و کارشناس بین‌المللی به منظور حضور در سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم‌ زمین خبر داد و افزود: این گردهمایی بزرگ علمی با مشارکت متخصصان برجسته خارجی و داخلی و با همکاری 30 دانشگاه و 31 سازمان بین‌المللی با 11 رویکرد تخصصی مختلف در تهران و 11 مرکز استان برگزار می‌شود و بیشتر کارشناسان خارجی با ارائه مقالات و سخنرانی‌های خود به بررسی مسائل مختلف در حوزه عوم‌ زمین خواهند پرداخت.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی- تخصصی علوم زمین در نظر دارد کتاب برتر را در زمینه‌های مرتبط با رویکردهای این رویداد انتخاب و معرفی کند، تصریح کرد: تاکنون بیش از 44 کتاب مرتبط با مسائل علوم‌ زمین کشور در بخش‌های تالیف، ترجمه و تالیف و ترجمه معرفی شده که پس از بررسی از سوی داوران معرفی شده و از آنها طی برگزاری کنگره تقدیر به عمل خواهد آمد.

به گفته دبیر علمی سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم‌ زمین، هزار و 100 عکس ژئوتوریسم نیز به منظور حضور در مسابقه عکس این نشست بزرگ علمی دریافت شده که هیات داوران پس از بررسی 10 اثر را به عنوان عکس‌ برتر، انتخاب و معرفی کردند و 120 اثر را نیز دارای شرایط مورد نظر برای حضور در نمایشگاه عکس تشخیص دادند.

قرشی همچنین از دریافت بیش از یکصد نمونه سنگ و کانی از سوی علاقه‌مندان خبر داد و گفت: مسابقه و نمایشگاه بهترین نمونه سنگ، کانی و فسیل نیز همزمان با سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم‌ زمین برپا خواهد شد.

گفتنی‌ است، نمونه منتخب بازدیدکنندگان و همچنین عکس منتخب بازدیدکنندگان نیز بر اساس انتخاب و رای بازدیدکنندگان انتخاب و معرفی خواهد شد.

همزمان با برگزاری سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی تخصصی علوم‌ زمین، نمایشگاه جنبی با حضور بخش‌ها، انجمن‌ها و شرکت‌های معتبر و بزرگ معدنی و زمین‌شناسی برپا خواهد شد.

سی و دومین گرهمایی تخصصی و نخستین کنگره جهانی علوم زمین در قالب نشست‌های تخصصی با همکاری بخش خصوصی و دانشگاهی و چهارده وزارتخانه ذیربط برگزار می‌شود که شامل زمین‌شناسی بنیادی در مشهد، زمین‌شناسی زمین‌لرزه، زلزله‌شناسی، مهندسی زلزله و زمین‌ساخت در تبریز، اکتشاف عناصر نادر خاکی در یزد، زمین‌شناسی نفت در اهواز، علوم‌ زمین و آب در شیراز، اکتشاف کانسارهای پنهان در کرمان، علوم‌ زمین و ژئوفیزیک دریا، اقیانوس‌شناسی، آب‌های بین‌الملل و جنوبگان در چابهار، نجات دریاچه ارومیه در ارومیه، زمین‌شناسی پزشکی، کشاورزی و زیست‌محیطی در گیلان ، علوم‌ زمین و توسعه پایدار در مازندران، غارشناسی در همدان و همچنین اکتشاف ذخایر معدنی فلزی و غیرفلزی، کانه‌آرایی و فرآوری مواد معدنی، ژئوفیزیک هوایی، روش‌های آنالیز دستگاهی، علوم‌ زمین و افق‌های نو، میراث زمین‌شناختی، آموزش علوم‌ زمین، فرصت‌های سرمایه‌گذاری در معادن و صنایع‌ معدنی، اطلاعات زمین‌شناختی و فناوری اطلاعات، علوم‌ زمین، جامعه و سهم بشریت و ژئوانفورماتیک و ژئومتیکس و گوهرها در تهران است.

برگزارکنندگان سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین‌المللی و تخصصی علوم‌ زمین امیدوار هستند با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده در تعاملات در اثر فضای روانی منفی ناشی از تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان، برپایی این همایش معتبر علمی و بین‌المللی بتواند فضای روانی نامطلوب ایجاد شده علیه ایران را تا حد زیادی تلطیف کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92112617866
  • خبرنگار :