دوستان هماهنگ کنند مراسم فیلم فجر با قرعهکشی جام جهانی فوتبال البته با حضور خانم لیما یکجا برگزار شود که تلویزیون زیاد توی زحمت نیفتد.
خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - طنز روز
ساره دستاران
تلویزیون در پخش مراسم پایانی جشنوارهی فیلم فجر ثابت کرد تصویرها و حرفهای فوق فرامنشوری هم وجود دارد و یک جشنوارهی داخلی حتا بیشتر از خانم لیما و مراسم قرعهکشی جام جهانی فوتبال تصویرهای شنیع دارد. در پخش مراسم جشنوارهی فیلم فجر هر جا قرار بود خانمی روی سن بیاید دوربین جوری به دو سه جای سالن که نشان کرده بود، میرفت که انگاری خدایی نکرده جن دیده باشد! حالا این هموطنان ما هی میرفتند و به این خانم لیما بد و بیراه میگفتند که آنها را از دیدن مراسم محروم کرده، این خانمهای هنرپیشهی وطنی که بنده خدا - تا جایی که ما فهمیدیم - شؤونات را هم تا حدود زیادی رعایت کرده بودند. به نظر میرسد خوب بود مسؤولان جشنواره همانطور که اجازه دادند صدا و سیما مجری مراسم را از حسین پاکدل به محمدرضا شهیدیفر تغییر دهد، اجازه میدادند کلا خانمها هم از مراسم حذف شوند تا تلویزیون اینقدر توی دردسر نیافتد.
البته شاید بدتر از ماجرای دوربین و خانمها، برخی حرفهای حاضران بود که کلا تصویر را از سالن مراسم پرتاب میکرد به استودیو تلویزیون. برای اولینبار وقتی یکی آن بالا رسید به کلمهی «آشغالها»، تلویزیونیها احتمالا فکر کردند طرف دارد فحش میدهد و کلا تصویر سالن رفت رو هوا. بعد هم وقتی یکی داشت از تحمل سلیقههای مختلف حرف میزد، احتمالا باز تلویزیون فکر کرد الآن است که فحش بدهد و بگوید «آشغالها» که باز تصویر سالن را قطع کرد. خلاصه که این «آشغالهای دوستداشتنی» حسابی برای تلویزیون دردسر درست کرد. حتما اگر اسم فیلم چیزهای دیگر دوستداشتنی بود و محسن امیریوسفی رعایت ادب را میکرد - حالا اگر فیلم در جشنواره هم نبود - اما تلویزیون اینقدر نمیترسید که حرف بد روی آنتنش برود.
اما چند راه حل به ذهنمان میرسد که برای دفعههای بعد تلویزیون اینقدر توی زحمت نیفتد:
- جشنواره را در دو بخش زنانه مردانه برگزار کنند و تلویزیون فقط بخش آقایان را پوشش دهد.
- دوستان هماهنگ کنند مراسم فیلم فجر با قرعهکشی جام جهانی فوتبال البته با حضور خانم لیما یکجا برگزار شود که تلویزیون زیاد توی زحمت نیفتد.
- مسؤولان جشنوارهی فیلم فجر پخش مراسم پایانی جشنواره را مثل گلدن گلوب و اسکار بدهند به شبکهی من و تو.
- مسؤولان جشنوارهی فیلم فجر کلا امور را بسپرند دست تلویزیون تا همه چیز بهتر رعایت شود و برای مجری و پخش مراسم مسألهای پیش نیاید. اینطوری فیلمهایی هم که در جشنواره نمایش داده میشوند، همه فیلمهایی خواهند بود که از تلویزیون هم امکان پخش داشته باشند.
راستی شما فکر میکنید اگر قرار شود تلویزیون مراسم پایانی جشنوارهی موسیقی فجر را پخش کند، با آن وضع سازها و البته بانوان محترم، چه میشود؟!
انتهای پیام