پژوهش جدید دانشمندان دانشگاه رادبود نیمیخن هلند نشان داده که عشق واقعا میتواند طعم همه چیز را شیرینتر کند.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این در حالیست که به گفته محققان، برخلاف استعارههای قدیمی، احساس حسادت از طعم تلخ یا ترش برخوردار نیست.
کشف اینکه عشق باعث تغییر درک حسی افراد شده اما حسادت چنین قابلیتی را ندارد، برای روانشناسان در زمان بررسی استعارههای تجسم یافته یا جلوههای زبانشناختی که افراد به معنای واقعی کلمه در استخوانهای خود حس میکنند، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
محققان در این پژوهش بر روی 197 دانشجوی دانشگاه ملی سنگاپور سه آزمایش انجام دادند.
در دو آزمایش اول، این پژوهشگران از دانشجویان خواستند تا در مورد یک تجربه عاشقانه یا همراه با حسادت و یا یک موضوع بیطرف بنویسند. سپس از آنها خواسته شد تا یک آدامس ترش و شیرین یا شکلات تلخ و شیرین را مزه کنند.
در مرحله بعدی دانشمندان از این دانشجویان خواستند تا شیرینی، تلخی و ترشی چیزهایی را که خورده بودند، رتبهبندی کنند.
آن دسته از افرادی که در مورد عشق نوشته بودند، تنقلات را شیرینتر از افرادی که در مورد حسادت یا یک موضوع بیطرف نوشته بودند، رتبهبندی کردند.
محققان همچنین دریافتند که نوشتن در مورد حسادت هیچ تاثیری بر روی رتبهبندی تلخی مزه نداشت.
آنها سپس از 93 دانشجوی جدید خواستند از آبمقطر نمونهبرداری کنند. به این داوطلبان گفته شده بود که این آب یک نوشیدنی جدید بوده و باید شیرینی، تلخی یا ترشی آن را رتبهبندی کنند.
محققان دریافتند که عشق باعث شیرینتر شدن آب شده، در حالیکه حسادت هیچ تاثیری بر طعم آب نداشت.
انتهای پیام