مسئول اردوگاه جنگ‌زده‌های ماهشهر در دوران دفاع مقدس:

کتاب «هوبره» به بانوان امدادگر جنگ توهین کرده است

مسئول اردوگاه جنگ‌زده‌های ماهشهر در دوران دفاع مقدس گفت: کتاب«هوبره» در شأن دفاع مقدس و از جان گذشتگی کسانی که در آن حضور داشتند، نیست.

مسئول اردوگاه جنگ‌زده‌های ماهشهر در دوران دفاع مقدس گفت: کتاب«هوبره» در شأن دفاع مقدس و از جان گذشتگی کسانی که در آن حضور داشتند، نیست.

فرید آریاپور که با آغاز جنگ تحمیلی تا سال 63 مسئول اردوگاه جنگ‌زده‌های منطقه تربیت‌بدنی ماهشهر بوده و به همراه یکی از دوستانش مسئولیت هلال احمر خرمشهر آبادان و ماهشهر را برعهده داشته است، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فرهنگ حماسه خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،ضمن تکذیب بسیاری از مباحثی که در کتاب «هوبره» به آن اشاره شده است، توضیح داد:این کتاب بنا به دلایلی همچون نشر اکاذیب،‌تحریف تاریخ جنگ تحمیلی، اتهام‌زنی به مسئولان و برخی بانوان امدادگر و سوء‌استفاده از تشابه اسمی،در شأن دفاع مقدس نیست.

وی ادامه داد: آقای عزیز (علی) عچرشی که به اشتباه اسم من را در کتاب آریانپور آورده است فقط دو ماه به عنوان یک نیروی ساده در انبار داروخانه «کمپB » که بعدها شهید «صباغان» نام گرفت حضور داشت و در آخر نیز با اوقات تلخی از آن جا رفت. آن زمان او حدود 17 سال داشت و اینکه در کتاب هوبره عنوان کرده است که خانم‌های پرستار از او خواستگاری کرده‌اند نوعی توهین به امدادگران زن است. همچنین برخی دیگر از مسائل مانند اینکه او مسئولیتی داشته یا کار خارق‌العاده‌ای انجام داده است نیز دروغ است.

آریاپور با اشاره به اینکه کتاب هوبره زائیده افکار نویسنده است،خاطرنشان کرد: این کتاب شایسته انتشار در حوزه دفاع‌مقدس نبود و در حقیقت چاپ چنین کتاب‌هایی جدا از اینکه نوعی توهین و زیر سوال بردن کار نیروهای فعال در هشت سال دفاع مقدس است در حقیقت بستر تحریف تاریخ جنگ را هم فراهم کرده است.

شرح عکس: فرید آریاپور نفر اول ایستاده از راست.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۱ دی ۱۳۹۲ / ۰۹:۳۲
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 92102111393
  • خبرنگار : 71451