مدیرکل فناوری دانشگاه جامععلمی کاربردی گفت: در دنیا بیش از 12 هزار شغل تعریف شده است، این در حالی است که تعریف درستی از مشاغل در کشور ما وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، محمدحسین موسیزاده در آیین اختتامیه دومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در زنجان، اظهار کرد: هماکنون 700 هزار دانشجو در بیش از یکهزار مرکز علمیکاربردی کشور اشتغال به تحصیل دارند و بیش از 1500 انجمن علمی نیز در این مراکز مشغول تحقیق و فعالیت در حوزه مباحث تخصصی هستند.
وی افزود: در کشورهای پیشرفته دنیا از دانشگاهها برای اجرای الگوهای کسب و کار استفاده میشود، لذا ما نیز باید سعی کنیم خلاقیت و نوآوری را در کنار آموزش الگوهای کسب و کار وارد محیطهای دانشگاهی کنیم.
موسیزاده تصریح کرد: تلاش ویژه در اجرای این امر در دانشگاههای علمیکاربردی صورت گرفته و انتظار میرود این دانشگاهها به مراکز کارآفرینی تبدیل شوند، زیرا هدف عمده این دانشگاه، شناسایی مشاغل و عملیاتی کردن آنها است.
وی تاکید کرد: همچنین تلاش میکنیم تا دانشجویان را به محیط اشتغال نزدیک کنیم که یکی از راههای تحقق این امر، برگزاری نمایشگاههایی از این قبیل است.
مدیرکل فناوری دانشگاه جامع علمیکاربردی کشور با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 70 درصد مشاغل در ایران، دولتی است، گفت: در دنیا بیش از 12 هزار شغل وجود دارد، در حالی که در ایران به جز تعدادی مشاغل معروف، هیچ تعریفی از مشاغل دیگر که بسیار هم مورد نیاز هستند صورت نگرفته است، در صورتی که اگر زمینه آشنایی با این مشاغل فراهم شود، بسیاری از افراد میتوانند با توجه به تواناییهای خود، شغل و حرفه مورد علاقهشان را انتخاب کنند.
رییس دانشگاه جامع علمیکاربردی استان زنجان نیز در این مراسم گفت: از مهرماه سال آینده مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه راهاندازی و دانشجو پذیرش میشود.
محمد فتحی با اشاره به اهداف برپایی دومین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در زنجان، اظهار کرد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری و مزین شدن امسال به نام سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی، این نمایشگاه فرصتی برای زمینهسازی موثر در جهت توسعه اشتغالزایی و کارآفرینی، ایجاد پیوند و ارتباط بین دانشگاه و صنعت با توجه به مقتضیات استان، شناسایی فرصتهای شغلی استان و همچنین تشویق صاحبان صنایع و حرفهها در بهکارگیری دانشآموختگان با توجه به توانمندی آنها است.
وی افزود: در حال حاضر 11 هزار دانشجو در 16 مرکز علمیکاربردی استان و در 132 برنامه درسی در مقاطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند که از مهرماه سال آینده نیز مقطع کارشناسی ارشد مرتبط با این رشتهها راهاندازی و دانشجو پذیرش خواهد شد.
فتحی همچنین تصریح کرد: در کنار برگزاری نمایشگاه، کلینیک اشتغال و کارآفرینی با محوریت برگزاری کارگاههای آموزشی در عناوین مختلف کسب و کار، تجاریسازی ایده و همچنین طراحی و تدوین طرحهای کسب و کار برای علاقهمندان برگزار شد.
دومین نمایشگاه اشتغال، توسعه و کارآفرینی به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان زنجان از 16 تا 18 دی ماه در زنجان برگزار شد.
انتهای پیام