مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان خبر داد:

برخورد با خبازی‎هایی که از آردهای مصوب استفاده نکنند

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان گفت: جهت حفظ ارزش غذایی نان‎ها درصد سبوس‎گیری کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان گفت: جهت حفظ ارزش غذایی نان‎ها درصد سبوس‎گیری کاهش یافته است.

فرشاد بهاروند در گفت‎وگو‌ با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، بیان کرد: هرچه سبوس‎گیری آرد بیش‎تر باشد آرد سفیدتر و شیرین‎تر می‎شود که در مقابل از کیفیت غذایی آن نیز کاسته می‎شود.

وی اضافه کرد: با آزاد شدن خرید آرد، کارخانجات برای اینکه تولیدشان بیش‎تر به فروش برسد، درصد سبوس‎گیری را به 23 درصد به بالا نیز رساندند که به میزان قابل توجهی کیفیت نان نیز پایین آمد.

مهندس بهاروند ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای سلامت میزان این سبوس‎گیری‎ها برای آرد خام روستایی و نان سنگک به هفت تا 10 درصد، نان بربری به 18 درصد و آرد سایر نان‎ها به خاطر اینکه طعم و عطر مطبوعی داشته باشند به بین 12 تا 15 درصد رسیده، اما بیش‎تر از آن ممنوع است.

مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان افزود: چنانچه خبازی‎ها از آردی به غیر از این مقدار سبوس استفاده کنند با آنها برخورد جدی صورت می‎گیرد، با توجه به اینکه بیش‎ترین مصرف نان در استان صورت می‎گیرد، برای همین ارزش غذایی آرد از اهمیت زیادی برخوردار بوده و باید میزان آن به طور مستمر پیگیری شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ دی ۱۳۹۲ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 92101709462
  • خبرنگار :