مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان گفت: جهت حفظ ارزش غذایی نانها درصد سبوسگیری کاهش یافته است.
فرشاد بهاروند در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، بیان کرد: هرچه سبوسگیری آرد بیشتر باشد آرد سفیدتر و شیرینتر میشود که در مقابل از کیفیت غذایی آن نیز کاسته میشود.
وی اضافه کرد: با آزاد شدن خرید آرد، کارخانجات برای اینکه تولیدشان بیشتر به فروش برسد، درصد سبوسگیری را به 23 درصد به بالا نیز رساندند که به میزان قابل توجهی کیفیت نان نیز پایین آمد.
مهندس بهاروند ادامه داد: بر اساس مصوبه شورای سلامت میزان این سبوسگیریها برای آرد خام روستایی و نان سنگک به هفت تا 10 درصد، نان بربری به 18 درصد و آرد سایر نانها به خاطر اینکه طعم و عطر مطبوعی داشته باشند به بین 12 تا 15 درصد رسیده، اما بیشتر از آن ممنوع است.
مدیرعامل شرکت غله و بازرگانی لرستان افزود: چنانچه خبازیها از آردی به غیر از این مقدار سبوس استفاده کنند با آنها برخورد جدی صورت میگیرد، با توجه به اینکه بیشترین مصرف نان در استان صورت میگیرد، برای همین ارزش غذایی آرد از اهمیت زیادی برخوردار بوده و باید میزان آن به طور مستمر پیگیری شود.
انتهای پیام