رفت و آمدهای مسوولان، تئاتر شهر را به سامان می‌کند؟

هنرمندان و تماشاگران تئاتر که مدتهاست از وضعیت نابسامان تئاتر شهر و محیط پیرامون آن گله‌مند هستند، حالا می‌گویند امیدوار شده‌اند با بازدید مسئولان مختلف شهری و وزارت ارشاد از این مجموعه، تئاتر شهر، قدری مورد توجه قرار بگیرد.

هنرمندان و تماشاگران تئاتر که مدتهاست از وضعیت نابسامان تئاتر شهر و محیط پیرامون آن گله‌مند هستند، حالا می‌گویند امیدوار شده‌اند با بازدید مسئولان مختلف شهری و وزارت ارشاد از این مجموعه، تئاتر شهر، قدری مورد توجه قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بنای زیبایی که به عنوان قلب تپنده تئاتر شناخته می‌شود، در چند سال اخیر شرایط غم انگیزی داشت اما در چند روز گذشته مسوولان گوناگونی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران شهرداری به عیادت تئاتر شهر آمدند و تئاتری‌ها امیدوار شدند شاید دست نوازشی بر سر این ساختمان خاطره‌انگیز کشیده شود.

تئاترشهر به تازگی میزبان معاون اجتماعی شهرداری، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری، شهرداران مناطق 11، 6 و 3 تهران، معاون هنری وزارت ارشاد و مدیرعامل بهره‌برداری شرکت مترو بود. البته این دیدار فقط منحصر به تئاتر شهر نبود و بازدید از زیر گذر چهار راه ولی عصر(عج) هم به شمار می آمد.

در این بازدید که روز شنبه 30 آذر ماه انجام شد، سیدمحمد هادی ایازی - معاون اجتماعی شهردار تهران، توضیحاتی درباره زیر گذر چهار راه ولی عصر (عج) ارایه کرد و گفت: با توجه به اینکه در زیرگذر مسائل فرهنگی هم در نظر گرفته می‌شود، هماهنگی‌های لازم در این خصوص امروز انجام شد.

او درباره ورودی خط 4 مترو که در حال حاضر در مقابل تئاتر شهر قرار گرفته است، گفت: با توجه به راه‌اندازی زیرگذر سعی می‌کنیم این ورودی جمع شود تا مشکل تئاتر شهر که جلوی دیدش گرفته شده، برطرف شود.

ایازی همچنین از نصب یک LED چهار وجهی خبر داد که درباره اجراهای مختلف تئاتر شهر اطلاع رسانی می‌کند و قول داد تابلوهای دیگر جمع‌آوری شود.

این مدیر شهری وعده‌های دیگری هم مبنی بر به سازی فضای پارک دانشجو و نصب تندیس هنرمندان و جشنواره‌های گوناگون تئاتری در این فضا و ... داد و اضافه کرد: کارهای مطالعاتی لازم انجام می شود تا گذر رودکی که بین تئاتر شهر و تالار وحدت قرار دارد، در سال‌های آتی به فضایی کاملا فرهنگی تبدیل شود.

معاون اجتماعی شهرداری تهران همچنین تاکید کرد که هر چه زودتر نورپردازی ساختمان تئاتر شهر توسط سازمان زیباسازی مورد بازنگری قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، روز 30 آذر ماه چند ساعت پیش از بازدید ایازی و همراهانش از تئاتر شهر، مدیر این مجموعه برای نورپردازی فضای بیرونی آن با یک متخصص نورپرداز شهری از سوییس گفتگو کرد.

اتابک نادری روز 30 آذر ماه اولین نشست خود را با این متخصص سوییسی برگزار کرد و در صورتی که توافقات نهایی انجام شود،نورپردازی فضای بیرونی تئاتر شهر با مشاوره این متخصص سوییسی انجام خواهد شد.

همچنین در سه روز گذشته کار کابل کشی در تئاتر شهر انجام شد، در این مدت برق مجموعه از پست شهری قطع بود و ژنراتور به تئاتر شهر برق می‌رساند تا کابل کشی در تعطیلی همزمان با اربعین انجام شود ضمن اینکه قطع برق شهری، فرصتی برای آزمایش برق اضطراری مجموعه باشد.

هنرمندان تئاتر که هفته پیش در جریان بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ارشاد از تئاتر شهر قرار گرفتند حالا امیدوار شده‌اند بازسازی تئاتر شهر زودتر در دستور کار قرار بگیرد.

پیرو این بازدید قرار شد اول اقدامات ایمنی و رفاهی تماشاگران مورد توجه قرار بگیرد و در همین بازدید بود که بودجه‌ای 12 میلیاردی برای بازسازی تئاتر شهر تایید شد که البته در پروسه‌ای اداری به تئاتر شهر تزریق خواهد شد.

علی اصغر کاراندیش معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت ارشاد با اشاره به اینکه اعتبارات لازم برای بازسای مجموعه‌ی تئاتر شهر قابل تامین است‌، تاکید کرده بود: حتما در بازسازی تئاتر شهر باید با اهالی فرهنگ و هنر مشورت شود.

او نیز مانند مدیران هنری بر این نکته تاکید کرد که باید در مدت بیست و چند روزی که به جشنواره‌ی فجر باقی مانده است، بخشی از بازسازی تئاتر شهر به صورت فشرده و حتی شبانه‌روزی کار انجام شود تا آن مشکلاتی که ممکن است باعث ایجاد خطراتی بشود، حل شود.

قادرآشنا مدیر اداره کل هنرهای نمایشی نیز در همین بازدید گفته بود: مجموعه‌ی تئاتر شهر اعتبار تئاتر ایران است و حقیقتا به بازسازی نیاز دارد ما جشنواره‌ی فجر را پیش رویمان داریم و برای همین باید اولویت‌های را برای مجموعه در نظر بگیریم، بازسازی صندلی‌ها ،‌درهای ورودی و مسائلی از این دست می‌تواند تا پیش از جشنواره حل شود و مسائل اساسی مثل سیستم اطفاء حریق و برق بعد از جشنواره مورد رسیدگی قرار گیرد.

او اظهار امیدواری کرد به فضای بیرونی تئاتر شهر که در حال حاضر اصلا مناسب این مجموعه نیست، رسیدگی شود.

آشنا خبر داد که خوشبختانه شورای شهر برای فضای بیرونی هم برنامه‌ریزی‌هایی دارد تا مشکلات بیرون تئاتر شهر هم برطرف شود.

در جریان این بازدیدها حتی کاراندیش هم تایید کرد که بازسازی تئاتر شهر در سال 86 اصولی نبوده و آن زمان با هنرمندان تئاتر مشورت نشده است اما در بازسازی جدید حتما با هنرمندان تئاتر مشورت خواهد شد.

گفتنی است چندی قبل‌تر کانون کارگردانان خانه تئاتر با نگارش نامه‌ای سرگشاده به پیشینه قابل قبول بهروز غریب‌پور در راه‌اندازی خانه هنرمندان ایران و فرهنگسرای بهمن اشاره و درخواست کردند که این هنرمند به عنوان مدیر پروژه بازسازی تئاتر شهر انتخاب شود.

این هنرمند تئاتر که سابقه خوبی در طراحی و راه اندازی مکان‌های فرهنگی دارد نیز در تماسی که خبرنگار ایسنا با او داشت اعلام کرد اگر شرایط معنوی خوبی برقرار شود، در خدمت تئاتری‌ها و هنر تئاتر که مورد علاقه و عشق‌اش است، خواهد بود.

اما تا برگزاری جشنواره تئاتر فجر فقط یک ماه مانده و باید دید در این مدت اقدامات فوری برای آماده سازی اولین اولویت‌ها در تئاتر شهر چگونه انجام می‌شود!

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲ دی ۱۳۹۲ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 92100200765
  • خبرنگار : 71342