بالاخره بعد از مدتها که همدان عنوان کلانشهر را یدک میکشید شورای شهر چهارم همدان از این عنوان استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه همدان، این بار به بهانه کلانشهر بودن، شورای شهر چهارم طرحی را تصویب و به استانداری ارسال کرده که بر سر بودن و نبود آن شک و شبهه وجود دارد.
طرح راهاندازی شهرداری منطقه پنج که به بهانه مدیریت مرکز شهر همدان و ساماندهی کسبه و بازار و حتی بافت فرسوده مطرح شده که امیدواریم استانداری پیش از تصویب و ارسال آن به وزارت کشور از کارشناسان خبره برای ارزیابی آن استفاده کند و به قول معروف بیگدار به آن نزند!
هر چند در عمده طرحهای اجرایی و پیاده شده در همدان پس از مدتی که به بنبست میرسد به اذعان خیلیها عدم کارشناسی درست و صحیح را پیش میکشند تا به نوعی پای خود را کنار بکشند اما امیدواریم این بار طرح مورد نظر مثمرثمر واقع شود و گرهی از مشکلات موجود در مرکز همدان که بیداد میکند، باز کند.
شهردای منطقه پنج در مرکز شهر همدان راهاندازی میشود
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر همدان از راهاندازی شهرداری منطقه پنج در مرکز شهر همدان خبر داد.
دکتر "ابراهیم مولوی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه همدان، با اعلام این خبر، اظهار کرد: وزارت کشور مصوبهای دارد که در شهرهای بزرگ و مراکز استانها و کلانشهرها به ازای هر 110 هزار نفر شهروند برای ارائه خدمات بهتر و انجام وظایف در خدمات شهری نیازمند منطقه شهری است.
وی ادامه داد: جمعیت شهر همدان نیز که حدود 530 هزار نفر است بنابراین میطلبد منطقه دیگری اختیار کرد تا خدمات بهتری به مردم ارئه دهیم و بررسیهای کاملتری داشته باشیم.
مولوی تصریح کرد: با پیشنهاد شهرداری و با کار مطالعاتی در کمیسیون معماری شورای شهر مقرر شد شهرداری منطقه پنج به عنوان شهرداری منطقه بافت فرسوده و بازار مطرح شود تا با جدا کردن مناطق بافت فرسوده در رینگ مرکزی و تجمیع کردن آنها و با درنظر گرفتن بازار شهرداری منطقه پنج راهاندازی شود و در خود بازار استقرار یابد.
وی افزود: یک سیاستگذاری واحد و دقیق برای احیاء باززنده سازی بافت فرسوده انجام خواهد شد تا مراکزی که از نظر تاریخی دارای ارزش تاریخی هستند شناسایی و احیا شوند و برای الباقی موارد سیاست نوین درنظر بگیریم به طوریکه مرمت یا تخریب شوند.
این عضو شورای شهر همدان با بیان اینکه شعار 74 محله سرلوحه شورای چهارم است، اظهار کرد: امروز از سوی وزارت راه و شهرسازی و معاونت شهرسازی و معماری و بهسازی و نوسازی بافت فرسوده مراکز محلهها در حال شناسایی است به طوریکه ریز کردن در مجموعه شهرداریها و کلانشهرها نه تنها مشکلاتی ایجاد نمیکند بلکه موجبات ارائه خدمات بهتر را برای مردم فراهم میآورد.
وی ادامه داد: طرح این شهرداری برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان مطرح و مورد تصویب قرار گرفته است تا هم از حجم مراجعیان و اتلاف وقت آنان به مناطق چهارگانه جلوگیری شود و هم به کسبه بازار و متولیان بافت فرسوده خدمات بیشتر و بهتری ارائه شود.
وی با بیان اینکه ریزکردن در مبنای یک پادگان یا مدرسه امکان دارد مشکلاتی ایجاد کند، خاطرنشان کرد: شاید نگرانیها در این زمینه تزریق نیروهای جدید باشد اما قرار نیست نیروی جدید به مجموعه شهرداری اضافه شود چراکه سال گذشته با جذب نیروها مازاد داریم و از سرریز آنها شهرداری منطقه پنج ایجاد میشود و نیروهای مازاد ساماندهی خواهند شد.
راهانداری شهری منطقه 5 ضرورتی ندارد
اما مدیرکل دفتر امور شهری استانداری همدان که اعتقادی به تحقق این امر ندارد به خبرنگار ایسنا گفت: راهاندازی شهرداری منطقه پنج در شهرستان همدان ضرورتی ندارد.
"حیدری دلگرم" درباره تصویب طرح شورای شهر برای راهاندازی شهرداری منطقه پنج به منظور ساماندهی بازار و بافتهای فرسوده در میدان مرکزی همدان، اظهار کرد: این کار ضرورتی ندارد چراکه ریزدانه کردن کنترل را سخت میکند و خود بحث خاصی دارد.
وی با بیان اینکه نظر شخصی من ضرورت نداشتن راهاندازی شهرداری منطقه پنج است، تصریح کرد: البته اعضاء شورای شهر به این مساله رای و نظر دادهاند و علاوه بر متخصص بودن، نماینده مردم نیز هستند و به نتیجه رسیدهاند که این امر ضرورت دارد شاید اگر من هم عضو شورا بودن همین تصمیم را میگرفتم.
حیدری دلگرم تاکید کرد: تصویب راهانداری یک شهرداری باید دارای شرایطی باشد که یکی از آنها جمعیت است، این طرح پس از بررسی در استانداری به وزارت کشور ارسال میشود تا اگر منطبق با ضوابط بود مورد تصویب قرار گیرد.
گزارش از سمیرا معارفی خبرنگار ایسنا، منطقه همدان
انتهای پیام