مسئول میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری شهرستان کازرون گفت: تهیهی نقشه باستانشناسی این شهرستان بهواسطهی تراکم و تعدد آثار تاریخی، بهعنوان یک اولویت در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی فارس از کازرون، «محمدرضا معینی» امروز(یکشنبه) در یک نشست خبری افزود: در شهرستان کازرون بیش از 250 اثر باستانی و تاریخی شناسایی و ثبت شده وجود دارد.
وی ادامه داد: شهرستان کازرون از شاخصترین شهرستانهای فارس و کشور بهلحاظ تعدد آثار و تنوع دورههای تاریخی آثار و بناهای کشف شده است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: تهیهی نقشهی باستانشناسی کازرون با همکاری معاونت حفظ و احیاء ادارهکل میراث فرهنگی استان فارس، پایگاه پژوهشی بیشاپور و بخش کارشناسی ارشد باستانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی شده است.
معینی گفت: جمعآوری دادهها از جمله برداشت پلان، موقعیتیابی جهانی مکان، برداشت سفال، دورهبندی، مستندنگاری آثار معماری، مشخص کردن وضعیت مالکیت و دیگر نکات کارشناسی از جمله موارد مورد نظر در تهیهی نقشه است.
وی تصریح کرد: برای تهیهی نقشهی برنامهای هدفمند را تدوین کرده و در دستور کار قرار دادهایم.
معینی یادآور شد: این نقشه پراکنش آثار تاریخی شهرستان را به تفکیک دورهبندی، پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی و نقشهی ارتباطی مکانی آثار تاریخی مهم دوره مد نظر قرار میدهد.
وی هدف از اجرای این طرح را فراهم شدن زمینه لازم برای فعالیتهای پژوهشی و نیز حفاظت فیزیکی از آثار تاریخی و تعیین موقعیت سکونتگاهها و دیگر مطالعات جنبی اعلام و اظهار کرد: کار را از آبانماه آغاز کردیم و امیدواریم تا پایان سال، تمام شود.
معینی از همهی کسانیکه مستندات و مدارکی که بتواند کارشناسان را در تهیهی نقشه کمک کند، در اختیار دارند، دعوت به همکاری کرد و خواست تا با ادارهی میراث فرهنگی کازرون مراجعه کرده یا تماس بگیرند.
انتهای پیام