دستهای سخاوت خیرین پژوهش به یاری پژوهشگاه رویان آمده است تا زمینهساز گسترش تحقیقات سلامت رویان و ارائه دستاوردهای درمانی این پژوهشها به بیماران دردمند باشد.
دکتر گورابی، رییس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در گفتوگو با خبرنگار پژوهشی ایسنا با اعلام ثبت رسمی موسسه «خیرین پژوهش سلامت رویان» در آستانه هفته پژوهش و فناوری خاطرنشان کرد: پژوهشگاه رویان ازبدو تاسیس با توجه به سهم اندک اعتبارات دولتی از بودجه جهاد دانشگاهی و ضرورت تامین اعتبارات مورد نیاز از طریق ارائه خدمات، پیگیر جلب حمایتهای خیرین بود و مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی، عمده بودجه مورد نیاز موسسه را از طریق همین کمکها تامین کردند. با گذشت 20 سال از تاسیس موسسه و ارتقای آن به پژوهشگاه با این که بودجهای در حد مناسب در اختیارمان است برای پیشبرد هر چه سریعتر پروژهها نیازمند حمایت خیرین هستیم و طی این سالها از این قبیل حمایتها به گرمی استقبال کردهایم.
وی خاطرنشان کرد: در این سالها هر گاه خبری از دستاوردهای تازه محققان رویان منتشر شده با تماسهای مکرر خیرین مواجه شده ایم که برای حمایت از پروژهها اعلام آمادگی کردهاند؛ مثلا یادم هست یک معلم بازنشسته با ما تماس گرفته بود و شماره حساب پژوهشگاه را درخواست کرده بود تا ماهانه 10هزار تومان به پژوهشگاه کمک کند و ما هم همه این کمکها را پذیرفته ایم چون این قبیل کمکها هر چند کوچک را مایه برکت کارهایمان میدانیم.
رییس پژوهشگاه رویان با اشاره به طرحهای متعدد پژوهشگاه که به مرحله ارائه خدمات درمانی به بیماران رسیده است، اظهار داشت: در مقطع کنونی که تلاش داریم از دستاوردهای علمی و پژوهشی کسب شده برای ارائه حداکثر خدمات به بیماران صعبالعلاج و لاعلاج استفاده کنیم، قصد داریم شرایطی را فراهم کنیم که هر چه بیشتر از کمک خیرین خصوصا در زمینههای پژوهشی برخوردار شویم. این قبیل کمکها، مطمئنا صدقه جاریهای برای خیرین خواهد بود که سالیان سال مردم از نتایج آن بهرهمند خواهند شد.
وی تصریح کرد: این حرکت جدید با مراجعه گروهی از خیران که خود و خانوادهشان در زمینه بیماری کلیوی دچار مشکل بودند آغاز شد.
پژوهشگاه به دلیل محدودیت بودجهیی در زمینه سلول درمانی بیماریهای کلیوی فعالیت نداشت و خیرینی که به پژوهشگاه مراجعه کردند، اعلام آمادگی کردند که از طرحهای پژوهشگاه در زمینه بیماریهای کلیوی حمایت کنند.
رییس پژوهشگاه رویان تصریح کرد: با جلب این حمایتها، محققان پژوهشگاه با تکیه بر تجارب حاصل در سایر زمینهها سلولهای بنیادی، طی حدود دو سال بیش از 10 پروژه را در ارتباط با بیماریهای کلیوی اجرا کردند که نتایج بسیار خوبی در پی داشته و تصمیم داریم در سالگرد رحلت دکتر کاظمی، همایشی را با محوریت کاربرد سلولهای بنیادی در درمان بیماریهای کلیوی برگزار کنیم. برپایی این همایش میتواند نشانگر میزان تاثیر یک حرکت خیرخواهانه در به ثمر نشاندن حرکتهای علمی جدید باشد.
وی خاطرنشان کرد: به دنبال این حرکت با کمک سایر خیرین سلامت دنبال تاسیس موسسه خیرین پژوهش سلامت هستیم که هدایت آن بر عهده خود خیران است و کمکهای جذب شده در زمینههای مورد نظر خود خیران صرف خواهد شد.
گورابی تصریح کرد: یکی از خیرایی که در تاسیس موسسه خیرین مشارکت دارد مایل به کمک به تحقیقات رویان در زمینه دریچههای قلبی است که فرصت خوبی برای شتاب بخشیدن به تحقیقات پژوهشگاه در این حوزه است.
وی در ادامه از کمک یکی از خیرین پژوهش سلامت برای تاسیس بیمارستان سلول درمانی رویان خبر داد و گفت: با حمایت این خیر بخشی از کارهای زمین مانده بیمارستان انجام میشود.
گورابی در پایان با اشاره به خدمات مثمر ثمر خیران مدرسهساز در تامین فضاهای آموزشی مورد نیاز کشور ابراز امیدواری کرد با توجه خیران به عرصههای پژوهشی شاهد برکات این حرکت در عرصه خدمت رسانی به مردم باشیم.
انتهای پیام