یک جامعهشناس و محقق اجتماعی خواستار احداث صندوقی برای حمایتهای مادی و معنوی از قربانیان اسیدپاشی شد.
دکتر غلامرضا علیزاده در گفتوگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به ویژگیهای قربانیان اسیدپاشی اظهارکرد: با توجه به اینکه تعداد قربانیان اسیدپاشی زیاد نیست باید از طریق نهادهایی مانند NGOها و غیره از آنها حمایت شود.
وی خواستار احداث صندوقی برای حمایت از قربانیان اسیدپاشی شد و گفت: همان طور که بیماریهای نظیر سرطان، ام اس و ... دارای صندوقها و جمعیتهای حامی هستند باید برای قربانیان اسیدپاشی نیز چنین صندوقهایی ایجاد شده و در بودجه دولت نیز برای آنها ردیف بودجهای را در نظر بگیریم.
این جامعهشناس با بیان اینکه نگرانی قربانیان در چنین شریاطی از روند درمان و بهبودیشان کاهش مییابد، افزود: میتوان از کمک افراد خیّر نیز در این زمینه استفاده کرد.
علیزاده از کادر پزشکی و مشاوران نیز خواست در برخورد با پدیدههایی که قربانی اسیدپاشی شدهاند، هزینههای خود را کاهش دهند و اظهارکرد: در صورتی که چنین صندوق یا Ngoهای برای قربانیان تشکیل شود، قطعا بهتر میتوان در چنین مواردی ورود پیدا کرد.
این محقق اجتماعی با تاکید بر اینکه باید قربانیان اسیدپاشی را به زندگی بازگرداند گفت: همانطور که تعداد زیادی اسپانسر و پشتیبان مالی از فوتبال، کنسرتها و ... حمایت میکنند چه اشکالی دارد که همین اسپانسرها هزینه بسیار کمتری را صرف حمایت از قربانیان اسیدپاشی کنند.
وی از رسانهها نیز خواست در بحث حمایت از قربانیان اسیدپاشی وارد عمل شده و بتوانند مردم را به سمت کمک به صندوقهایی که برای حمایت از این افراد تشکیل شده سوق دهند.
علیزاده با تاکید بر ضرورت فرهنگسازی در بحث قربانیان اسیدپاشی تصریحکرد: به عنوان مثال یکی از وظایف فرهنگسازی این است که به شهروندان بگوییم به جای اینکه 20 بار به حج تمتع بروند پس از یک بار یا نهایت دو بار مشرفشدن به حج مابقی هزینه را صرف کمک به همنوعان خود کنند.
انتهای پیام