در دیماه سال 1383 مجلسی به منظور بزرگداشت مقام علمی دکتر کاظم معتمدنژاد برگزار شد. در آن جلسه دکتر حسامالدین آشنا، استاد دانشگاه، درباره موقعیت دانش ارتباطات و چالشهای جاری این رشته علمی در ایران به سخنرانی پرداخت.
به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسامالدین آشنا در این سخنرانی بعد از ارائه تصویری از جایگاه دانشگاهی رشته ارتباطات بیان میکند: «رشته ارتباطات در ایران مانند هر رشته دانشگاهی دیگر عرصه رقابتها و همکاریهاست. هرچه همکاری است، بر محور حضور و نفوذ دکتر کاظم معتمدنژاد شکل گرفته است؛ پیوند میان فارغالتحصیلان و حلقههای علمی ارتباطات بیشک در اندیشه و رفتار اجماعآفرین و بومیساز استاد ریشه دارد.
دانشگاه امام صادق و دانشکده صداوسیما در راهاندازی دورههای دکتری و کارشناسی ارشد مستقیما و دانشگاههای دیگر از طریق ارائه رشته مصوب از راهنمایی و تدریس استاد و دانشآموختگان ایشان بهره گرفتهاند. اما گله از رقابتهای غیرسازندهای را که به نابسامانی رشته دامن زده است، به موقعیتی دیگر وامیگذاریم.»
او در بخشهای دیگری از صحبتهایش درباره خواستههای دکتر معتمدنژاد سخن گفته و میگوید: «تجلیل از پدر علم ارتباطات ایران تلاش برای تحقق خواستههای اوست نه در 40 سال آینده بلکه در چهار ماه باقیمانده! تشکیل شورای عالی رسانهها، تشکیل مرکز ملی مطالعات ارتباطات با مشارکت تمامی نهادهای آموزشی و ارتباطی و تشکیل انجمنهای علمی برای راهبری فرادانشگاهی و آیندهنگرانه رشتههای ارتباطات.»
حالا پس از گذشت 9 سال از بیان این درخواستها باید بررسی کرد که کدام یک از خواستههای پدر ارتباطات ایران تحقق پیدا کرده است؟
انتهای پیام