تحقیقات حاکیست: افزایش خطر ابتلا به سرطان پستان با مصرف موادغذایی پرچرب در دوران بلوغ

تحقیقات نشان می‌دهد: مصرف موادغذایی پرچرب در دوران نوجوانی ممکن است باعث خطر ابتلا به سرطان پستان شود.

تحقیقات نشان می‌دهد: مصرف موادغذایی پرچرب در دوران نوجوانی ممکن است باعث خطر ابتلا به سرطان پستان شود.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، محققان دانشگاه ایالتی میشیگان با اشاره به یافته‌های تحقیق انجام شده در این زمینه اظهار کردند: مصرف مواد غذایی با چربی بالا در دوران بلوغ ممکن است خطر ابتلا به سرطان پستان را افزایش دهد.

آن‌ها افزودند: توجه به نوع تغذیه به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک می‌کند.

یافته‌های این تحقیق در مجله Breast Cancer Research منتشر شده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۰ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92091006604
  • خبرنگار :