روانبخش: دولت از انتقادات استقبال کند/اتاق فکر هسته‌ای تشکیل شود

یک عضو جبهه پایداری معتقد است که فارغ از اینکه در حال حاضر چه دولتی بر سر کار است، ضروری است برای موضوع هسته‌ای یک اندیشکده یا اتاق فکر با حضور افراد صاحب نظر از جمله اعضای تیم‌های قبلی هسته‌ای ایجاد شود و در زمان مابین مذاکرات مختلف، بر روی گزینه‌های مختلف تصمیم بگیرند.

یک عضو جبهه پایداری معتقد است که فارغ از اینکه در حال حاضر چه دولتی بر سر کار است، ضروری است برای موضوع هسته‌ای یک اندیشکده یا اتاق فکر با حضور افراد صاحب نظر از جمله اعضای تیم‌های قبلی هسته‌ای ایجاد شود و در زمان مابین مذاکرات مختلف، بر روی گزینه‌های مختلف تصمیم بگیرند.

حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اعتقاد به اینکه "عملکرد دولت در طول 100 روز اخیر چندان با شعارهایی که ارائه کرده بود هماهنگ نیست"، گفت: یکی از مسائلی که دولت بر آن تاکید کرده بود، حل معضل بیکاری و ایجاد اشتغال پایدار بود ولی ما در این 100 روز حرکت چندانی در این راستا مشاهده نکردیم.

این فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه "دولت برای مباحث اقتصادی از جمله کاهش تورم و ایجاد اشتغال پایدار برنامه جامع و کاملی نداشته در حالیکه در اذهان عمومی اینگونه تبلیغ کرده بود که دولت تدبیر و امید قطعا برای اداره کشور و حل مشکلات دارای برنامه‌های جامعی است"، افزود: هرچه جلوتر می‌رویم مشاهده می‌کنیم که برنامه منسجمی در میدان عمل در این راستا وجود ندارد و در واقع شاهد نوعی آشفتگی در تیم اقتصادی دولت هستیم. برای مثال یکی از اعضای دولت می‌گوید قیمت خودرو باید کاهش پیدا کند، چند روز بعد همین فرد می‌گوید قیمت باید در وضعیت فعلی بماند و چند روز بعدتر یکی دیگر از اعضای دولت می‌گوید که قیمت خودرو باید افزایش پیدا کند. اینگونه اظهارنظرها بیانگر این است که یک برنامه منسجم در تیم اقتصادی دولت وجود ندارد.

وی همچنین به هدفمند کردن یارانه‌ها اشاره کرد و گفت: آقای رییس‌جمهور در برنامه‌های انتخاباتی خود اعلام می‌کردند که در کنار پرداخت یارانه‌ها بصورت نقدی به مردم، یارانه بخش تولید نیز پرداخت می‌شود تا قدرت خرید مردم کاهش پیدا نکند ولی اکنون می‌بینیم که دولت اعلام می‌کند امکان پرداخت یارانه‌ها به صورت نقدی را به همه جامعه نداریم و باید تعدادی از دهک‌ها نیز حذف شوند.

روانبخش با اشاره به موضوع مسکن، اظهار کرد: مسکن مهر از اقدامات مهمی بود که در دولت قبل انجام شد و اگر مسکن مهر نبود، اکنون بدست آوردن مسکن برای خیلی‌ها تبدیل به یک رویا شده بود ولی بر اساس این طرح میلیون‌ها مسکن ساخته شد و از طرف دیگر حدود دو میلیون مسکن نیز در حال ساخت است ولی می‌بینیم که دولت تدبیر و امید اظهار می‌کند که این پروژه را باید متوقف کنیم، در حالیکه برنامه جایگزینی برای این طرح تاکنون ارائه نداده است.

این عضو جبهه پایداری با اعتقاد بر اینکه "در سال 84 رییس‌جمهور وقت اعلام کرد در کوتاه‌مدت اقدامات مهمی انجام می‌دهد تا مردم اثرات این اقدامات را لمس کنند"، گفت: در این راستا شاهد بودیم که سفرهای استانی را آغاز کرد، فعالیت‌های هسته‌ای از حالت تعلیق خارج شد و کارهای عمرانی انجام شد که برای مردم محسوس بود ولی در دولت تدبیر و امید می‌بینیم که بیشتر نگاه‌ها به سمت بیرون است و تاکید بر این است که تحریم‌ها برداشته شود.

وی ادامه داد: دولت یازدهم بر روی اقتصاد مقاومتی کار نکرده است. دولت باید مشخص کند که‌ اگر تحریم‌ها ادامه پیدا کند و حتی افزوده شود آیا برنامه‌ای برای اداره کشور در چنین وضعیتی دارد؟ در چند ماه اخیر ما شاهد افزایش قیمت‌ها بودیم. دولت باید بر رویکرد اقتصاد مقاومتی تاکید کند و در این راستا با برنامه‌ریزی جلو برود.

روانبخش به عملکرد دولت در ارتباط با سیاست خارجی نیز اشاره کرد و گفت: به نظر من در سیاست خارجی اتفاق چندانی رخ نداده است. روال سابق حفظ شده است و یا به عبارتی دیگر می‌توان گفت اتفاقات چندان مبارکی در این عرصه رخ نداده است. دولت می‌توانست در عرصه مذاکرات هسته‌ای قوی‌تر ظاهر شود.

وی همچنین با بیان اینکه "اعضای تیم مذاکره‌کننده و دولت باید از نقدهای روزنامه‌ها در ارتباط با مذاکرات و عملکرد آنها استقبال کنند و آن را پشتوانه‌ای در برابر گروه مقابل بدانند و به آنها بگویند که ما در کشور خودمان چنین روزنامه‌هایی داریم که زبان گویای مردم هستند"، تصریح کرد: اینکه رییس‌جمهور آمد گفت خزانه دولت خالی است، یک اشتباه بود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۵ آذر ۱۳۹۲ / ۰۸:۰۹
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92090503142
  • خبرنگار : 71038