ماش، گیاهی تاثیرگذار در تقویت قدرت بینایی

کارشناس تغذیه‌ی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: دانه‌ی ماش به علت داشتن ویتامین آ و دی، در تقویت بینایی بسیار مفید است.

کارشناس تغذیه‌ی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: دانه‌ی ماش به علت داشتن ویتامین آ و دی، در تقویت بینایی بسیار مفید است.

«نسرین علیزاده» در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی خراسان‌شمالی، افزود: وجود این ویتامین‌ها در این گیاه سبب تقویت اعصاب می‌شود.

وی با اشاره به این‌که این دانه‌ها سرشار از پتاسیم است، گفت: از این‌رو مصرف آن به مبتلایان به عارضه‌ی پرفشاری خون پیشنهاد می‌شود.

این کارشناس تغذیه‌ی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی ادامه داد: استفاده از ماش به شکل جوانه خواص آن را چندین برابر می‌کند و از آنجا که ماده‌ی غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتی‌ها هم توصیه می‌شود.

علیزاده با بیان این‌که دانه‌ی ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری اندکی دارد، خاطرنشان کرد: این دانه‌ی پرخاصیت، چاق‌کننده نیست و بهتر است افرادی آن را مصرف کنند که قصد لاغری دارند.

به‌گفته‌ی این مسوول، ماش بسیار زود هضم و غیرنفاخ است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳ آذر ۱۳۹۲ / ۱۵:۴۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 92090302112
  • خبرنگار :