اشتباه‌های متداول در انجام تمرینات قدرتی

ورزشکاران قدرتی ممکن است در تمرینات خود دچار اشتباهاتی شوند که باعث می‌شوند تمرینات آنها تاثیر سوء داشته باشد. انجام درست و دقیق تمرینات و رعایت اصول در انجام آنها بسیار مهم است.

ورزشکاران قدرتی ممکن است در تمرینات خود دچار اشتباهاتی شوند که باعث می‌شوند تمرینات آنها تاثیر سوء داشته باشد. انجام درست و دقیق تمرینات و رعایت اصول در انجام آنها بسیار مهم است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اشتباهاتی در انجام تمرینات قدرتی وجود دارد که باعث می‌شوند کارایی ورزشکار کاهش یابد.

1- تمرکز بر نمایش قدرت از اشتباهات ورزشکاران است.

ورزشکاران باید بیشتر بر یادگیری تکنیک‌ها و افزایش قدرت توجه کنند تا نمایش دادن قدرت خود به دیگران . این مسائل باعث می‌شود که ورزشکار کمتر به فراگیری تکنیک‌ها بپردازد.

2- انتخاب اشتباه تمرینات می‌تواند مضر باشد.

بعضی از تمریناتی که تصور می‌کنید قدرتی هستند، قدرتی نیستند. هر ورزشی عضلات خاصی را قوی می‌کند. هنگامی که برنامه تمرینی برای خود می‌ریزید، سعی کنید تمریناتی را انتخاب کنید که شما را به هدف‌تان نزدیک‌تر کند.

3- بعضی از ورزشکاران سرعت ورزش کردن خود را کنترل نمی‌کنند.

هنگامی که ورزش‌ها و قدرتی انجام می‌دهید باید با کنترل وزنه بزنید، در غیر این صورت وزنه نمی‌زنید، بلکه وزنه را پرت می‌کنید. به هنگام وزنه زدن باید از هر گونه حرکات پرتابی جلوگیری کنید.

4- یکی از ایرادات در حین انجام ورزش‌های قدرتی، حرکت نکردن با دامنه کامل حرکت است.

اگر می‌خواهید بیشترین قدرت و انعطاف پذیری را سکب کنید باید در دامنه کامل عضلات را حرکت دهید. در غیر این صورت عضلات منقبض می‌شوند.

5- در بدن انسان عضلات در مقابل هم قرار دارند. برای مثال عضلات چهار سر در مقابل عضلات همسترینگ قرار دارند. این عضلات با هم ارتباط دارند و تمرین دادن آنها باید با تعادل انجام شود. اگر یکی از آنها قدرتمند شود و دیگری تمرین نداشته باشد، آسیب دیدگی‌ به وجود می‌آید.

6- بعضی از ورزشکاران به هنگام ورزش نفس خود را حبس می‌کنند.

حبس کردن نفس در سینه و وزنه زدن باعث درد در ناحیه سینه می‌شود و سرگیجه ایجاد می‌کند. به هنگام ورزش‌های قدرتی هرگز نباید تنفس را متوقف کرد. هنگامی که وزنه را بدن نزدیک می‌کنید دم بگیرد و هنگامی که آن را از بدن دور می‌کنید باز دم انجام دهید.

7- شدت انجام تمرین باید با قدرت عضلات شما متناسب باشد.

اگر به نسبت عضلاتی که دارید، وزنه کمتری بزنید کمتر هم پیشرفت خواهید کرد. در مقابل اگر بیشتر از میزان قدرت عضلات از آنها کار بکشید آسیب می‌بینید.

8- بعضی از ورزشکاران به اندازه کافی استراحت نمی‌کنند.

بین جلسات تمرینی باید زمان کافی برای ریکاوری باشد. رباط‌های تاندون‌ها و بافت‌های ماهیچه‌ای نیاز به زمان لازم برای باز یافتن قوا دارند. اگر زمان استراحت کمتر از حد لازم باشد، بدن آسیب می‌بیند. در مقابل اگر بیش از حد بین جلسات ورزشی استراحت کنید، عضلات به حالتی که قبل از ورزش کردن داشتند باز می‌گردند.

9- برنامه ورزشی قدرتی باید آرام آرام پیشرفت کند. برای مثال باید به تدریج فشار وارد بر عضلات را زیاد کنید. به یاد داشته باشید که اگر سریعا، زیاد وزنه بزنید آسیب می‌بینید.

10- برای انجام هر حرکت ورزشی تنها یک راه صحیح وجود دارد. شما همیشه باید تکنیک درست را به کار بگیرید، در غیر این صورت آسیب می‌بینید.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: علم ورزش
  • کد خبر: 92090100105
  • خبرنگار : 71277