فرمانده نیروی انتظامی در واکنش به برخی شایعات مبنی بر دخالت نیروی انتظامی در ممنوع الکار کردن یک مجری تلویزیون گفت: ناجا هیچ نظری در این مورد ندارد و این مساله به ما ربطی ندارد.
به گزارش خبرنگار «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار اسماعیل احمدی مقدم عصر دوشنبه در مراسم تقدیر و تشکر از دستاندرکاران و تهیهکنندگان برنامههای تلویزیونی که به مناسبت هفته نیروی انتظامی از رادیو و تلویزیون پخش شد، گزارشات تلویزیونی و فضاسازیهای حادثه فراوان گفت: به دلیل پرداخت مناسب شاهد آن بودیم که مردم و به خصوص خانواده شهدا با روحیه بسیار خوب نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادند.
وی با بیان اینکه خلق حماسه و فداکاری برای ایجاد امنیت و حفظ آن بسیار مهم است، گفت: رسانهها با نشر این افکار در بین مردم موجب اثرپذیری آن میشوند و امتداد این پیام بسیار حساس است.
وی با بیان اینکه رسالت صدا و سیما از بخشهای عملیات کمتر نیست، گفت: انتقال فرهنگ ایثار بسیار ارزشمندی است که توسط رسانههای انجام میگیرد.
احمدیمقدم با بیان اینکه تجربه نشان داده است که حضور نیروی انتظامی در بخش فرهنگسازی میتواند در کاهش بار انتظامی مثمرثمر باشد، در تشریح کاراکتر مورد انتظار از پلیس گفت: جمع بین اقتدار و رحمت و همچنین خشونت و مشروعیت بسیار سخت است اما انتظار داریم که این مساله ایجاد شود.
احمدیمقدم با اشاره به تصویری که از پلیس در ذهن مردم نقش بسته است، گفت: اقتداری از پلیس در ذهن و نگاه مردم نقش بسته است و اگر این دیوار بلوری شکسته شود ناامنی گسترده میشود و این ذهنیت نباید اجازه دهیم در نگاه مردم در هم بریزد چرا که تولید اقتدار وظیفه رسانه است.
وی با بیان اینکه ماتادور با راهنمودهای ما مغایرت داشت، گفت: یکی از انتقاداتی که به ما میشد این بود که پلیس غیرواقعی را نشان میدهیم اما لازم به ذکر است که توانایی که در این فیلم نشان داد در گروههای پلیس نوپو وجود دارد و ما نمیتوانیم بسیاری از شگردها را افشا کنیم.
فرمانده ناجا با بیان اینکه باید به بخش ایدهپردازی در فیلمهای پلیسی توجه بیشتری شود، گفت: گاهی پروندههای جنایی قابلیت تولید فیلم را دارد به گونهای که سال گذشته سریال دیوار از سرقت خودروی پول در شهرک غرب الهام گرفته شد و این سرقت دست مایهای برای تولید فیلم شد.
وی با بیان اینکه تصویرسازیهای انجام شده در این سریال مبالغهآمیز نبود، گفت: تاکتیک، قدرت بدنی، ساختمان، ابزار فنی و واحدهای به کار گرفته شده همگی در نیروی انتظامی وجود دارد.
فرمانده ناجا با بیان اینکه از اقدامات هنرمندان تشکر میکنم، گفت: در زیر نامه مستند شهدا نوشته شده بود که اجازه دهید ایشان (آزاده نامداری) مجری باشند! در حالی که ما هیچ وقت کسی را ممنوع الکار نکردیم و چنین چیزی هم نبوده که ما نگذاریم کسی فعالیت کند و در خصوص اخبار منتشره در این خصوص گلایهمندیم. اما من به خبرنگاران و مجریان توصیه میکنم همیشه افق دورتر را ببینند و نگذارند این زیرپاکشیها برای خودشان چالش ایجاد کند چرا که مجری خوب به این زودیها تربیت نمیشود و گاها خودمان با بیبرنامهگی مشکلاتی را به وجود میآوریم و بعد میگوییم ناجا نگذاشت.
احمدیمقدم با بیان اینکه ما کسی را ممنوع التصویر نکردیم، گفت: تاکتیک صدا و سیما این است که اگر نخواهند میگوید ناجا نمیگذارد. در حالی که من زیر آن نامه نوشتم که مستند شهدا خوب است و کار ارزنده و حسی است.
وی افزود: من در پایین نامه نوشتم ما مخالف نیستیم و هیچ نظری در مورد فعالیت این مجری (آزاده نامداری) نداریم و به ما ربطی ندارد و معتقدم مجریان صدا و سیما به مانند ماموران ناجا باید در گفتار، سکنات و شادی کردن دقت کنند.
احمدی مقدم با اشاره به ظرفیت رادیو گفت: تصور همگان بر این است که سیما بر صدا غلبه دارد اما در عمل متفاوت است و به خود من ثابت شده است که وقتی یک مصاحبه با رادیو دارم واکنشهای بیشتری دیده میشود و به همکاران تاکید میکنم که از این بخش رسانه فعالتر استفاده کنند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات تهیهکنندگان برنامههای رادیویی و تلویزیونی که در هفته نیروی انتظامی پخش شد تقدیر کردند.
انتهای پیام