وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دربارهی توقیف روزنامهی «بهار» توضیحهایی داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، وزیر ارشاد در حاشیهی دیدار با اعضای هیأت ادبا و فرهیختگان کویتی، دربارهی توقیف روزنامهی «بهار» گفت: روز چهارشنبهی گذشته، مقالهای در این روزنامه منتشر شد که علاوه بر اینکه نوعی تحریف تاریخ اسلام محسوب میشد، در ایجاد اختلافهای مذهبی نیز نقش داشته است.
علی جنتی ادامه داد: روز شنبه نیز این روزنامه برای جبران نوشتهاش، مطالب دیگری را منتشر کرد که در آنها نسبت به برادران اهل سنت تعریضی صورت گرفته و طبق قانون، هر مطلبی که بخواهد به اختلافات قومی و مذهبی دامن بزند، خلاف است.
او همچنین افزود: متأسفانه روزنامهی «بهار» در یکونیم سال گذشته، چند مورد تخلف داشته و در این رابطه، تذکرات کتبی به آن داده شده، اما این روزنامه توجهی نکرده است. بنابراین مجموع نظرات اعضای هیأت نظارت بر مطبوعات، به توقیف این روزنامه انجامید.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد: بهدنبال تدوین لایحهای تحت عنوان لایحهی قانون نظام صنفی نویسندگان مطبوعات، اهالی قلم و هنرمندان هستیم.
جنتی در پاسخ به پرسشی دربارهی سرنوشت انجمن صنفی روزنامهنگاران و فعالیت آن، گفت: این موضوع به وزارت ارشاد ارتباطی ندارد. انجمن هم مستقیما به وزارت ارشاد مربوط نمیشود و وزارت کار و بازرگانی هم در این ماجرا دخیل هستند. آنچه ما در این زمینه دنبال میکنیم، این است که یک قانون نظام صنفی نویسندگان مطبوعات، اصحاب قلم و هنرمندان تنظیم کنیم و به مجلس ارائه دهیم تا آنها دارای یک صنف شوند و بتوانند از این طریق از حقوق خود دفاع کنند.
او اضافه کرد: این لایحه باید برای نویسندگان، اهالی کتاب و هنرمندان بهصورت یکپارچه تنظیم شود و امیدواریم آنها از این طریق بتوانند از حقوق خود دفاع کنند.
انتهای پیام