یک نماینده موافق وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حرمت نهادن به مالکیت فکری در محیط دانشگاهها با هدف جلوگیری از خروج نخبگان در برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری وجود دارد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، خانمحمدی در موافقت با صلاحیت و برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: دکتر فرجیدانا عالمی بزرگ و استاد تمام دانشگاه تهران و مقید به امور دینی و اخلاقی و فردی است که با سلامت نفس خود قدرت سازندگی و تعامل قوی با اساتید و دانشجویان را دارد.
وی با تاکید بر اینکه علم، دین، تحصیل، اخلاق، بینش و شعور سیاسی و تلاش برای پیوند صنعت و دانشگاه باید در محیط دانشگاهها محقق شود، گفت: توجه به همه این مسائل در برنامههای دکتر فرجیدانا بیان شده است.
خانمحمدی با اشاره به سخنان هروی مخالف وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: دکتر فرجیدانا در علوم انسانی متخصص نیست ولی باید به این مساله توجه داشت که اگر فردی با گرایش علوم انسانی وزیر شود پس سایر حوزهها چه میشوند؟ به تجربه اثبات شده که 20 درصد تخصص فردی و 80 درصد استعدادهای مدیریتی برتر ملاک عمل مدیریت کلان دستگاهها باید قرار گیرد.
وی افزود: دکتر فرجیدانا در رشته بسیار سختی پنجاه مقاله علمی معتبر و چندین طرح پژوهشی دارد که اگر یک سوم این مقالات را هم میداشتند باز شایسته استاد تمامی بودند. تجربه و سابقه ایشان نیز مشهود است. ایشان تمام سطوح مدیریتی را در نظام آموزش عالی طی کردهاند. دکتر فرجیدانا به صراحت یا تلویحا در برنامههایش افزایش سهم پژوهش از 49 صدم درصد به 3 درصد را پیشبینی کردهاند، همچنین رشد علمی و اخلاقی در محیط دانشگاه نیز جزو برنامههای ایشان است.
نماینده مردم ابهر در مجلس رعایت کرامت و منزلت دانشگاهیان، اعتقاد به آموزش و پرورش و توجه به تحصیل ایثارگران را از دیگر برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری برشمرد و افزود: دانشگاه باید پرچمدار انتقال ارزشها به نسل جوان باشد که این مهم نیز جزو برنامههای فرجیدانا است.
وی متذکر شد: برخی از خواستههای نماینده مخالف در قالب سیاستهای وزارت علوم که در آینده باید تدوین شود، باید مطرح شود نه در محورهایی که توسط وزیر پیشنهادی ارائه شده است.
خانمحمدی تصریح کرد: کمک به ارتقای علم و فناوری در جهان اسلام و ارتقای صد پلهای نظام آموزش عالی کشور در سطح جهان و تبادل استاد و دانشجو بین دانشگاههای جهان نیز جزو برنامههای ایشان است.
نماینده مردم ابهر، هدفمند کردن توسعه آموزش عالی و کاربردی کردن علوم توسعهای و پژوهشی، اصلاح متون درسی دانشگاهی در علوم پایه و فنی، توجه به آمایش منطقهای و استفاده از فرصتهای منطقهای برای تحصیل جوانان را از دیگر برنامههای وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری دانست.
وی در پایان از موافقت کمیسیون آموزش عالی و رییس این کمیسیون با رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.
انتهای پیام