عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت گفت: امیدوارم با لغو مصوبه انتزاع چند روستا از هرمزگان زمینه را برای سوء استفاده فرصت طلبان فراهم نکنیم.
محمود آرامی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خلیج فارس، افزود: صبح روز گذشته (28 مهر) با ارائه درخواستی خطاب به رئیس جمهور که به امضا 186 نماینده مجلس رسیده است خواستار لغو مصوبه انتزاع چند روستا از هرمزگان شدیم.
وی با بیان اینکه در صورتی که فرصت کافی وجود داشت این درخواست به امضا بیش از 200 نماینده میرسید، اظهار کرد: اکثر نمایندگان حتی اکثر نمایندگان استان فارس به جز چند تن که منافعشان در اجرای این طرح بود با درخواست نمایندگان هرمزگان موافقت کرده و آن را امضا کردند.
آرامی با اشاره به اینکه امیدواریم با لغو این مصوبه کشور را از هر گونه آسیبی مصون نگه داریم، تصریح کرد: باید به دنبال همگرایی استانها و مردم تمامی مناطق ایران باشیم و با ایجاد وحدت، تفرقه و فرصت طلبی دشمنان را از بین برده و آنها را از رسیدن به اهدافشان مأیوس نماییم.
عضو مجمع نمایندگان هرمزگان در خانه ملت با تأکید بر اینکه در خواست باید توسط شخص رئیس جمهور پیگیری شود، اضافه کرد: وزیر کشور باید با مراجعه به کمیسیون تخصصی پاسخگو عملکردش در این خصوص باشد زیرا به وعده گذشته خود عمل نکرد و پس از اجرای این مصوبه جواب درستی به سؤالات نمایندگان هرمزگان نداد و امیدواریم بتواند در کمیسیون پاسخگو باشد.
آرامی در پایان با اشاره به اینکه در جلسه روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی تذکری در صحن علنی در این خصوص خواهد داد، خاطرنشان کرد: این مصوبه برای جلوگیری از مشکلات بعدی باید لغو شود و به دنبال ایجاد آرامش باشیم و نمایندگان همواره به دنبال مطالبات مردم هرمزگان خواهند بود.
آشوری: مطالبات مردم هرمزگان در سطوح مختلف در حال پیگیری است
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: مردم استان با درک شرایط ملی و منطقه ای آرامش خود را حفظ کرده و مطمئن باشند که مطالبات آنها در سطوح مختلف در حال پیگیری است.
به گزارش ایسنا، محمد آشوری با تأیید امضا بیش از 180 نفر از نمایندگان ملت به رئیس جمهور درخواست نمایندگان هرمزگان مبنی بر لغو مصوبه جدایی مناطقی از استان هرمزگان و الحاق آن به استان فارس، افزود: این اقدام و این میزان از همکاری و همدلی نمایندگان در زمینه نشانه روشنی از غیر کارشناسی بودن این طرح که در دولت دهم تصویب شده است و از دولت محترم و شخص رئیس جمهور انتظار داریم که با لغو این مصوبه، روحیه امید و نشاط را به مردم استان بار دیگر هدیه کنند.
وی تصریح کرد: نظر جمعی نمایندگان ملت بر این است که این طرح بخشی از مجموعه تصمیمات شتابزده و غیر کارشناسی دولت دهم در روزهای پایانی آن است که نه تنها نگرانی مردم را در پی داشته بلکه باعث بروز تنشهایی نیز در این مناطق شده و اساساً چنین طرحهایی تأمین کننده منافع ملی کشورمان نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در این نامه که تاکنون به امضای بیش از 180 نفر از نمایندگان ملت رسیده و شمار امضاهای آن رو به افزایش است، از رئیس جمهور خواستهایم تا این مصوبه را لغو و زمینه های آرامش خاطر مردم این مناطق و سراسر استان هرمزگان را تأمین کند.
آشوری به تداوم پیگیریهای نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برای رایزنی با مسئولین مختلف و وزرای دولت خبر داد و گفت: مردم استان با درک شرایط ملی و منطقه ای آرامش خود را حفظ کرده و مطمئن باشند که مطالبات آنها در سطوح مختلف در حال پیگیری است و اطلاع رسانیهای لازم نیز در این زمینه به مردم صورت خواهد گرفت.
جباری: این مصوبه بستر مناسبی برای ایجاد اختلاف بین مردم در استانی آرام خواهد بود
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: این مصوبه نه تنها هیچ دستاوردی در بهبود وضعیت اقتصادی اجتماعی مردم و حل مشکلات معیشتی آنها نداشته است، بلکه بستر مناسبی برای ایجاد اختلاف بین مردم در استانی آرام و بدون مشکل خواهد بود.
به گزارش ایسنا، احمد جباری با تاکید بر اینکه 186 نماینده مجلس نامه ای را امضا کرده و طی آن از رییس جمهور خواستهاند مصوبه غیر کارشناسی و ناپخته انتزاع چند روستا از استان هرمزگان و الحاق آن به استان فارس را که باعث تنش شده است را لغو کند.
نماینده مردم پارسیان بندرلنگه و بستک در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اعتراضاتی که به دنبال این مصوبه اعلام شد باعث بهره برداری سایتهای ضد انقلاب و خارجی شده است، افزود: این که استاندار اهل فارس مصوبه ای را در شورای تأمین میگذراند که چند روستا از هرمزگان به استان فارس ملحق شود، خوب نیست.
وی با بیان اینکه ارتباط خوبی بین مردم هرمزگان و فارس است، گفت: در این نامه خطاب به رییس جمهور تاکید شد که این مصوبه نه تنها هیچ دستاوردی در بهبود وضعیت اقتصادی اجتماعی مردم و حل مشکلات معیشتی آنها نداشته است، بلکه بستر مناسبی برای ایجاد اختلاف بین مردم در استانی آرام و بدون مشکل خواهد بود.
جباری با بیان اینکه امیدواریم این مصوبه لغو شود، گفت: این مصوبه دولت قبل هم مثل بسیاری از تصمیمات دیگر آن به صورت عجولانه و بدون بررسی دقیق کارشناسی و دلیل منطقی به تصویب رسیده است. جراره: دولت تدبیر و امید باید فایده و ضرر چنین اقداماتی را بسنجد
یک عضو مجمع نمایندگان هرمزگان خواستار تجدیدنظر دولت در ابلاغ مصوبه انتزاع بخشی از استان هرمزگان و الحاق آن به استان فارس شد.
ابوالقاسم جراره، در گفتوگو با ایسنا، گفت: انتظار ما از دولت تدبیر و امید این است که فایده و ضرر چنین اقداماتی را بسنجد و بعد تصمیمات را ابلاغ کند.
وی با اشاره به برخی اعتراضات مردم نسبت به این موضوع یادآور شد: مصوبه انتزاع بخشی از استان هرمزگان و الحاق آن به استان فارس در دولت دهم تصویب و در دولت یازدهم ابلاغ شده است؛ مسئولان استان، نمایندگان مجلس، امام جمعه شهر بندرعباس و مردم همگی مخالف اجرای این مصوبه هستند چرا که این مصوبه غیرکاشناسی و غیر مسئولانه است.
وی با تاکید بر این که استدلال کسانی که به انتزاع اصرار میکنند منطقی و کارشناسی نیست، گفت: مردم با توجه به ذهنیتهای گذشتهای که در مورد معادن استان هرمزگان ، مدیریت اجرایی و مسئله بیکاری در این استان وجود دارد عکسالعمل نشان دادهاند و چندین روز پی در پی در اعتراض به این تصمیم به خیابانها آمدند.
این عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان با تاکید بر این که نمایندگان مخالف اجرای این مصوبه هستند و در جریان ابلاغ آن هم نبودهاند، گفت: متأسفانه علیرغم جلسات متعددی که با مسئولان دولتی در این مورد برگزار شده است، این مصوبه بدون اطلاع نمایندگان تصویب و ابلاغ شده است.
وی با تاکید بر این که خلیج فارس متعلق به همه مردم ایران است، گفت: این که بخواهیم به دلیل آمدن نام فارس در خلیج بخشی از ساحل خلیج فارس را به استان فارس واگذار کنیم منطقی نیست، لزومی برای سرمایهگذاری در یک منطقه خاص وجود ندارد، اگر امکان سرمایهگذاری فراهم است در هر جایی میتوان سرمایهگذاری کرد.
جراره با مطرح کردن احتمال بهرهبرداریهای سیاسی از برخی اعتراضات و انتقادات به این مسئله گفت: مردم بندرعباس مردمی شایسته و نجیب هستند، ما امیدواریم که خواستههای منطقی و به حق مردم پیگیری شود، مسئولان هم در این زمینه قول همکاری دادهاند و امیدواریم که این مصوبه لغو شود. هاشمی نخل ابراهیمی: صدا و سیما دست از سانسور بردارد
هاشمی نخل ابراهیمی طی تذکر شفاهی خود در جلسه علنی (28 مهر) مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مردم هرمزگان 15 روز است که آرامش ندارند و احساس میکنند که به غرور آنها توهین شده است و به شدت از الحاق پنج روستای هرمزگان به استان فارس ناراحتند.
به گزارش ایسنا، نماینده مردم شرق هرمزگان در خانه ملت افزود: بدون بررسی کارشناسی، نظرخواهی از مردم و نخبگان و نیاز سنجی و تنها به دلایل خاص، دولت اعلام کرده است که قرار است پنج روستا به بخش لامرد فارس الحاق شود و با مردم و معترضان نیز در استان هرمزگان برخورد جدی میکنیم.
وی در ادامه تذکر خود خطاب به رییس سازمان صدا و سیما گفت: صدا و سیما دست از سانسور بردارد و به جای عبور از خواست مردم این موضوع را رسانهای کند و صدای مردم محروم منطقه را به مرکز برساند.
هاشمی نخل ابراهیمی، با ابراز تأسف از آنچه نتایج یک «تصمیم غیر کارشناسی» خواند تاکید کرد: دستگیری افرادی که نسبت به این موضوع اعتراض میکنند ثمری جز تفرقه و از بین بردن دوستی دیرینه مردم هرمزگان و فارس ندارد.
به گزارش ایسنا: این در حالی است که 27 مهرماه- پس از گذشت بیش از 16 روز از نامه وزیر کشور در مورد موافقت وزارت کشور با الحاق پنج روستای پارسیان به استان فارس، جلسه هم اندیشی با حضور نمایندگان احزاب فعال در هرمزگان، نمایندگان تشکلها و انجمنهای مردم نهاد، صاحب نظران و فعالان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی، نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس و نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان و نماینده مردم در مجلس خبرگان در دفتر نماینده ولی فقیه در هرمزگان با هدف انسجام و همدلی میان جریانات و فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان و بررسی راهکارهای احقاق حقوق مردم استان برگزار شد و حال باید منتظر ماند و شاهد پاسخگویی عالیترین مقام قوه مجریه به نامه 186 نماینده خانه ملت بود.
انتهای پیام