تولید قطعات فلزی با فناوری چاپ سه‌بعدی

آژانس فضایی اروپا با معرفی پروژه AMAZE، فناوری چاپ سه بعدی را وارد عصر فلز کرد.

آژانس فضایی اروپا با معرفی پروژه AMAZE، فناوری چاپ سه بعدی را وارد عصر فلز کرد.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، توسعه فناوری چاپ سه بعدی برای ساخت قطعات فلزی با همکاری محققان آژانس فضایی اروپا (ESA)، اتحادیه اروپا و همچنین شرکای صنعتی و دانشگاهی انجام و پیش‌بینی می‌شود که نخستین روش تولید در مقیاس بزرگ تا پنج سال آینده کاربردی شود.

پروژه AMAZE‌ انقلابی در فناوری چاپ سه بعدی و حرکت از چاپ و تولید محصولات پلاستیکی به سمت چاپ سه بعدی قطعات فلزی محسوب می‌شود.

در این پروژه از فناوری چاپ سه بعدی برای تولید قطعات فلزی هواپیما، فضاپیما، موتور جت و برنامه‌های کاربردی همجوشی هسته‌ای استفاده خواهد شد.

بر اساس اعلام مقامات آژانس فضایی اروپا، قطعات فلزی تولید شده با فناوری چاپ سه بعدی قادر به تحمل دمایی تا سه هزار و 500 درجه سانتیگراد خواهد بود که محدودیت‌های موجود در استفاده از قطعات پلاستیکی چاپ سه بعدی را از بین می‌برد.

از اهداف اصلی این پروژه، کاهش ضایعات و هزینه‌های تولید عنوان شده است؛ همچنین این فناوری توانایی مهندسان برای تولید قطعات مختلف که با روش‌های سنتی امکانپذیر نیست را افزایش می‌دهد.

برای ایجاد یک زنجیره تأمین صنعتی قابل اعتماد، بزودی کارخانه‌هایی در کشورهای فرانسه، آلمان، نروژ، ایتالیا و انگلیس راه‌اندازی خواهند شد.

مقامات آژانس فضایی اروپا (ESA) روز سه شنبه 15 اکتبر (23 مهر) در موزه علوم لندن جزئیات پروژه AMAZE را اعلام کردند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۸ مهر ۱۳۹۲ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92072816874
  • خبرنگار : 71452