معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران از وجود 400 کارخانه مواد غذایی فرآوری شده در استان خبرداد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه مازندران، دکتر"محمد آزادبخت"، پیش از ظهر امروز 23 مهرماه 92 در همایش نظامهای غذایی پایدار برای امنیت غذایی و تعذیه که در جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد، اظهار کرد: سازمان فائو که در زمینه توسعه کشاورزی درحال فعالیت است در سال 1945 بحث اصلی خود را به امنیت غذایی معطوف کرده است.
وی با بیان اینکه در سال 1972 با پیشنهاد وزیر بهداشت مجارستان 16 اکتبر به عنوان روز جهانی غذا به تصویب رسید، گفت: بیش از 160 کشور عضو سازمان فائو بوده و از این سازمان خدمات دریافت میکنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران، افزود: سازمان فائو روز جهانی غذا را امسال با عنوان کشاورزی و گفت وگو فرهنگ نامگذاری کرده است.
وی یادآور شد: 400 کارخانه در بحث مواد غذایی فرآوری شده در مازندران وجود دارد که 4000 نوع مواد غذایی را از لحاظ مطلوب بودن مواد کیفی و بهداشتی تولید میکنند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه سرطانها با نوع مواد غذایی و شیوه زندگی وابسته است، گفت: باید با روند علمی بتوانیم غذای سالم داشته باشیم.
کدخبرنگار: 49004
انتهای پیام