آصفری: وحدت نظر داخلی موجب موفقیت تیم مذاکره‌کننده ایرانی می‌شود

یک عضو هیات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس وحدت نظر دولت،‌مجلس‌، احزاب،‌گروه‌ها و آحاد مردم در موضوع هسته‌یی را از عوامل موفقیت تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات با 1+5 عنوان کرد.

یک عضو هیات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس وحدت نظر دولت،‌مجلس‌، احزاب،‌گروه‌ها و آحاد مردم در موضوع هسته‌یی را از عوامل موفقیت تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات با 1+5 عنوان کرد.

محمد حسن آصفری در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: طبیعتا یکی از عوامل موفقیت تیم مذاکره‌کننده ایرانی اتفاق و وحدت نظر بر روی منافع از ناحیه دولت،‌مجلس، احزاب، گروه‌ها و آحاد مردم است. طبیعتا هر چه وحدت و اتفاق نظر بیشتر باشد در پشتیبانی از تیم مذاکره‌کننده می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

وی در ادامه در تبیین وظیفه مسوولان برای حمایت از تیم مذاکره کننده گفت: موضع گیری مسوولان نباید در جهت تضعیف تیم مذاکره‌کننده باشد و این موضع‌گیری‌ها در راستای منافع ملی اتخاذ شود. نباید موضع‌گیری‌ها باعث شود که طرف مقابل فکر کند در جمهوری اسلامی اختلافی وجود دارد یا فشارها، تحریم‌ها و تهدیدها سبب عقب‌نشینی ما شده است.

به گفته آصفری، موضع‌گیری‌های مسوولان در موضوع هسته‌یی باید از روی اقتدار و توانایی و مبتنی بر اراده ملت در این رابطه باشد.

این عضو هیات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، همچنین در مورد وظیفه رسانه‌ها در دور جدید این مذاکرات ایران و 1+5 گفت: رسانه ها با داشتن وظیفه بسیار سنگین می‌توانند تاثیر بسزایی داشته باشند به طوری که آنها می‌توانند همراه و همگام مردم و مسوولان در راستای منابع ملی گام بردارند و فعالیت کنند.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها باید از چاپ و انتشار مطالبی که منجربه سوءاستفاده گروه 1+5 و غربی‌ها می‌شود، پرهیز کنند و اراده ملت ایران در 24 خرداد را بسیار پررنگ به گوش جهانیان برسانند. طبیعتا اقدامات رسانه‌ها می‌تواند در راستای منافع ملی کشور باشد نه اینکه خدای نکرده مطالب را طوری منعکس کنند که باعث مشکلات و مسائلی برای تیم مذاکره‌کننده شده و طرف مقابل برداشت نادرستی از کشور داشته باشد.

آصفری همچنین با موثر خواندن انجام مذاکره مبتنی بر اصول نتیجه برد- برد گفت: طبیعتا در چنین رویه‌ای به طرف مقابل این اطمینان داده می‌شود که ما به دنبال انجام کاری خلاف اصول و مقررات آژانس نیستیم و مواردی که منافقین با جوسازی‌شان مطرح کردند مبنی بر اینکه ایران به دنبال سلاح هسته‌یی است، صحت ندارد؛ ما می‌توانیم اعتماد طرف مقابل را بیشتر جلب کنیم.

این عضو هیات کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از طرف دیگر طرف مقابل نیز باید تلاش و سعی‌اش بر برداشتن گام مثبت برای حل مذاکرات باشد این موضوع بسیار مهم است که بتوان روند مذاکرات را مبتنی بر چارچوب نرمش قهرمانانه پیش برد. منتها نباید فراموش کرد که به هیچ وجه منظور از نرمش قهرمانانه عقب‌نشینی از مواضع هسته‌یی مان نیست.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ مهر ۱۳۹۲ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92072314846
  • خبرنگار : 71234