/گزارش/

افزایش مشکلات روزمره با فراموشی سبک زندگی اسلامی

امروزه به علت فراموش کردن سبک زندگی اسلامی و استفاده از سبک زندگی غربی بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی در زندگی مردم جوامع وجود دارد.

امروزه به علت فراموش کردن سبک زندگی اسلامی و استفاده از سبک زندگی غربی بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی در زندگی مردم جوامع وجود دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی خراسان‌جنوبی، سبک زندگی به معنای چگونه زیستن و متن زندگی شبانه‌روزی انسان و شیوه‌ی عقل معاش تعبیر می­‌شود.

همه مردم از زمان خلقت آدم و حوا به شیوه‌ه­ای متناسب با موقعیت و زمان خود سبک­‌های زندگی را داشتند. امروزه نیز در این زمین خاکی هر فرد برای خود با توجه به عقاید و ارزش­‌های حاکم بر جامعه، سبکی را برای زندگی در این دنیا انتخاب کرده است. اما با توجه به سبک زندگی انسان­‌ها نمی­‌توان گفت که همه‌ی این سبک­‌ها خوب است. چه بسا که سبک زندگی غربی مشکلاتی را برای تقلیدکنندگان این سبک از قبیل کاهش ارزش­‌های انسان و هم‌سطح شدن با حیوانات، به‌وجود آمدن مشکلات زیادی که جز با استفاده از سبک زندگی اسلامی برطرف نمی‌شود.

در سبک زندگی اسلامی برای کوچک‌ترین موقعیت­‌های زندگی برنامه‌ریزی شده که در موقعیت­‌های مختلف با توجه به قرآن، زندگینامه‌ی اهل بیت و ائمه‌ی اطهار(ع)، می­‌توان برای این موقعیت­‌ها تصمیم صحیحی گرفت. متاسفانه امروزه بیشتر مردم از سبک زندگی غربی استفاده می­‌کنند و این خود سبب به‌وجود آمدن مشکلات زیادی در زندگی ­فردی و اجتماعی شده است. زندگی با سبک غربی باعث افزایش مشکلات روزمره، بیماری­‌های روحی و روانی، اختلافات خانوادگی و افزایش جرم و جنایت در جامعه می­‌شود.

در سبک زندگی اسلامی آمار جرم و جنایت و بی‌احترامی و مادیات کاهش چشمگیری دارد.

قرآن مجید، اهل بیت و عترت مهم­‌ترین الگوهای سبک زندگی اسلامی هستند که با الگوگیری از آنان می­‌توان زندگی سالم و صحیحی را داشت و دوری از این الگوها با گمراهی انسان همراه است.

سبک زندگی اسلامی به معنای غذا خوردن و یا لباس پوشیدن مانند ائمه اطهار(ع)، نیست، بلکه در این سبک زندگی باید محرمات را ترک کرد و واجبات را انجام داد. محتوای زندگی به سبک اسلامی برقراری ارتباط صحیح با خود، خدا و مردم است.

ناهنجاری­‌های اجتماعی علت فاصله از زندگی اسلامی است

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان جنوبی به خبرنگار ایسنا گفت: در سبک زندگی اسلامی قرآن چراغ راه زندگی است.

وی با اشاره به این‌که قرآن کلیات سبک زندگی را برای انسان­‌ها تبیین کرده است، گفت: قرآن در خصوص رابطه امت با پیامبر، نوع سخن گفتن، پردازش حقوق والدین، شیوه‌ی راه رفتن زن و مرد، شیوه‌ی پوشش زن و مرد و مراودات انسان­‌ها نیز کلیاتی را بیان کرده است.

حجت السلام و المسلمین لطفیان گفت: انسان­‌ها یک را بطه با خود و رابطه‌ی دیگری با خانواده، جامعه و امام جامعه که همه‌ی این­ها در قرآن بیان شده است.

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان‌جنوبی بی عفتی، بی‌حجابی­‌های جامعه و بی‌ادبی­‌های مدرن را از عواقب فاصله گرفتن زندگی­‌ها از سبک زندگی قرآنی دانست.

حجت الاسلام و المسلمین لطفیان با اشاره به این‌که حرکت بر مبنای قرآن انسان را در مسیر سالم هدایت می­‌کند، افزود: مادی گرایی­هایی که جایگزین سبک زندگی قرآنی می­‌شود، برابر با رعایت نکردن موازین انسانی است.

وی زندگی با سبک غیرقرآنی را هم‌سو با زندگی به سبک غیرانسانی دانست، که سبب فروپاشی ارکان خانواده و رواج بی‌عفتی میان اعضای جامعه می­‌شود.

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان‌جنوبی مقاومت در برابر زورگویان و ناپایداری­‌ها، توجه به نیازمندان و کاهش آسیب­‌های سبک زندگی مدرن را از فواید زندگی سبک زندگی قرآنی دانست.

حجت الاسلام و المسلمین لطفیان با اشاره به توجه به منافع دیگران در سبک زندگی قرآنی، تصریح کرد: در سبک زندگی قرآنی توجه به همسایه، همنوعان، نیازمندان و رعایت اخلاق پسندیده در مراوده با مردم سفارش شده است.

وی مبنای سبک زندگی قرآنی را صداقت، امانت، رازداری و نوع دوستی در کنار معیارهای دیگر زندگی دانست.

مدیرکل سازمان تبلیغات خراسان‌جنوبی با اشاره به رعایت نکردن صداقت، امانت و افشای زندگی انسان­‌ها و خودپسندی­‌های موجود در روابط اجتماعی را از علل وقوع جرم و جنایت در اجتماع اظهار کرد: استفاده از زندگی به سبک قرآنی نقش چشمگیری در کاهش جرم و جنایت­‌های موجود در جامعه دارد.

جدایی از سبک زندگی اسلامی مهم­‌ترین علت مشکلات روزانه

حجت الاسلام «سیدحسن سیدی» مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز به ایسنا گفت: جدایی از سبک زندگی اسلامی مهم‌ترین علل گرفتاری­‌ها و مشکلات مردم است.

وی افزود: سبک زندگی به معنی چگونه زیستن و متن زندگی شبانه‌روزی انسان و شیوه‌ی عقل معاش تعبیر می­‌شود.

حجت الاسلام سیدی با اشاره به‌وجود الگوهای زیاد در سبک زندگی اسلامی، گفت: قرآن و عترت، اهل بیت و امامان معصوم بهترین الگو برای سبک زندگی اسلامی در سراسر جهان هستند.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به فاصله نسبی میان سبک زندگی روزمره و سبک زندگی اسلامی، اظهار کرد: امروزه زندگی­‌ها بیشتر به سبک غربی گرایش دارند.

حجت الاسلام و المسلمین سیدی گرفتاری­‌ها و مشکلات امروزه را علت جدایی از سبک زندگی اسلامی دانست.

وی اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی به معنای رعایت ادب، عیادت از مریض، صله رحم، احترام به یکدیگر است.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علو پزشکی بیرجند ادامه داد: جوانان نباید سبک زندگی غربی را جایگزین سبک زندگی اسلامی کنند، و والدین باید آموزه­‌های سبک زندگی اسلامی را به آرامی در زندگی خود پیاده کنند.

حجت الاسلام و المسلمین سیدی با اشاره به زندگی امام رضا(ع) به عنوان نمونه­‌ای از الگو برای سبک زندگی اسلامی گفت: زندگی امام رضا(ع) در سه زمینه ارتباط با خدا، ارتباط با خود و ارتباط با دیگران خلاصه می­‌شود.

وی با اشاره به این‌که برای تربیت صحیح فرزندان باید محیط خانواده پاک باشد، اظهار کرد: ماهواره یکی از مهم­‌ترین عوامل ناپاکی خانواده­‌هاست.

مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی خاطر نشان کرد: در صورت استفاده درست از تکنولوژی اسلام مخالف استفاده از تکنولوژی نیست.

زندگی اسلامی سبب تحکیم بنیان خانواده می­‌شود

«فرشته اسدزاده» مدیرکل دفتر امور اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی گفت: زندگی به سبک اسلامی تحکیم و تعالی خانواده را به دنبال دارد.

اسدزاده گفت: سبک زندگی اسلامی یک زندگی هدفمند و متعالی است، که انسان را از پوچ گرایی­‌های مادی دور می­‌کند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی انسان را در دو بعد جسمانی و روحانی به صورت توامان پرورش می­‌دهد.

وی با اشاره به این‌که در سبک زندگی اسلامی برای جزئی­ات کلان­‌ترین تصمیمات استراتژیک الگو و مدل وجود دارد، گفت: با تاثیر از قرآن و سیره پیامبر و ائمه(ع) هیچ نکته مبهم و بی­‌سرانجامی در زندگی بشر باقی نمی­‌ماند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی ادامه داد: با ظهور اسلام و ورود دین اسلام به تمدن بزرگ ایران، سبک زندگی اسلامی ایرانی شکل گرفته است.

اسدزاده پایه‌ریزی­‌های استعماری را مسبب کم رنگی بایدها و مسائل معمول دینی و اخلاقی دانست.

وی با اشاره به این‌که تغییر سنت­‌های معمول تغذیه به شیوه‌ی امروزی سلامت جسمی مردم را تحت تاثیر قرار داده است، اظهار کرد: ورود وسایل الکترونیکی مانند ماهواره، موبایل و اینترنت سلامت اخلاقی و فرهنگی جامعه را تحت‌الشعاع قرار داده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استاندار خراسان‌جنوبی با اشاره به دستیابی به آخرین علوم روز و تکنولوژی­‌های برتر دنیا، افزود: سبک زندگی اسلامی ایرانی باید این مهم را در اذهان زنده کند که به‌روزرسانی اطلاعات و حرکت با رشد جهان به معنی فراموشی سنت­‌های تعالی بخش دینی و اسلامی نیست.

اسدزاده خاطر نشان کرد: زندگی اسلامی به نکات رشددهنده‌ی انسانی در بعد معنوی و روحانی بسیار مهم و تاثیرگذار توجه دارد.

گزارش از حدیقه سیروسی

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ مهر ۱۳۹۲ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 92072213795
  • خبرنگار :