رییس آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران خبر داد:

فعالیت یک چهارم مدارس در نوبت دوم / تحصیل 77هزار دانش‌آموز افغان

رییس آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران ضمن اشاره به مشکلات کمبود فضای آموزشی مدارس شهرستانهای استان از فعالیت یک چهارم از مدارس در نوبت دوم خبر داد و در خصوص کمبود مایع دستشویی در مدارس گفت: تا مهرماه این مشکل را با تامین منابع حل خواهیم کرد.

رییس آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران ضمن اشاره به مشکلات کمبود فضای آموزشی مدارس شهرستانهای استان از فعالیت یک چهارم از مدارس در نوبت دوم خبر داد و در خصوص کمبود مایع دستشویی در مدارس گفت: تا مهرماه این مشکل را با تامین منابع حل خواهیم کرد.

رحیم زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پرورش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره افزود: مقرر شده این مشکل با کمک شهرداری شهر ری مرتفع شود. این شهرداری سال گذشته نیز در بحث هوشمندسازی کمک‌های فراوانی را به مدارس انجام داده بود و چنانچه این مشکل به طور کامل رفع نشود، آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران موظف است تا آغاز سال تحصیلی این مشکل را رفع کند.

وی با بیان اینکه امسال بیش از 800 هزار دانش‌آموز در مدارس شهرستان‌های استان تهران تحصیل خواهند کرد، گفت: 3781 مدرسه در این شهرستان‌ها فعالیت آموزشی خواهند داشت که از این تعداد 1001 مدرسه در نوبت دوم و 2780 مدرسه در نوبت صبح فعالیت خواهند کرد.

به گفته رییس آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، بر اساس این آمار، یک چهارم از مدارس شهرستان‌های استان در نوبت دوم فعالیت دارند؛ کمبود فضا در شهرستان‌های استان به گونه‌ای است که هر ساله 50 تا 60 مدرسه نوساز جدیدالتاسیس باید تحویل شهرستان‌های استان تهران شود.

تحویل 50 مدرسه جدید به شهرستانهای تهران

زمانی گفت: تا پایان مهرماه امسال 50 مدرسه جدیدالتاسیس در اختیار آموزش و پرورش شهرستان‌های استان قرار می‌گیرد که از این تعداد 50 درصد را خیرین و 50 درصد را اداره کل نوسازی، تامین و احداث کرده است که از این مدارس دو مدرسه با سبک ایرانی و اسلامی ساخته شده که یکی در شهر قدس و دیگری در شهریار افتتاح خواهد شد.

تراکم کلاس در شهریار، ملارد، قدس، بهارستان و پرند

وی درباره میزان تراکم کلاس‌ها در شهرستان‌ها نیز اظهار کرد: شهرهای شهریار، ملارد، قدس و بهارستان یک جزو مناطقی هستند که مدارس آنها دارای تراکم بالاست. ضمن آنکه در شهرهای جدیدالتاسیسی که واحدهای مسکن مهر در آنها احداث شده از جمله پرند شاهد این تراکم دانش‌آموزان هستیم؛ به طوری که 9000 دانش‌آموز سال گذشته در حال حاضر به 12 هزار نفر افزایش یافته است.

تحصیل 77هزار دانش‌آموز اتباع افغان در مدارس شهرستان‌های تهران

به گفته رییس آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، بیشترین دانش‌آموزان اتباع را نیز پاکدشت، پیشوا، ورامین و جوادآباد به خود اختصاص داده‌اند و در حال حاضر 77 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع افغان در مدارس شهرستان‌ها تحصیل می‌کنند.

وی با بیان اینکه امسال کمیساریای عالی پناهندگان یک میلیارد تومان کمک کرده‌اند، از احداث یک مدرسه 10 کلاسه در قرچک خبر داد که امسال مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 92062717056
  • خبرنگار :