قائم مقام سازمان میراث فرهنگی که پس از انتصاب در این پست از چهارمین دوره شورای شهر تهران انصراف داد در خصوص اختلاف نظرهای اخیر در جریان انتخاب شهردار در شورا، گفت: از ابتدا با سیاسی شدن شورای شهر تهران مخالف بودم و آن را به زیان شورا میدانستم.
مهدی حجت در گفتوگو با خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ضمن اشاره به نوسانات و هیجاناتی که اخیرا در شورای شهر تهران به وجود آمده است، گفت: معمولا در ابتدای هر حرکتی نوساناتی وجود دارد؛ اما با شناختی که من از 31 عضو شورا دارم امیدوارم این کشتی آرام، آرام راه خود را پیدا میکند و به ساحل آرامش میرسد.
وی با بیان اینکه از کنار این اختلاف نظرها و نوسانات باید به آرامی عبور کنیم، افزود: یقینا افراد دارای نظرات مختلفی هستند، حتما توافقات و تفاوتهایی وجود دارد و باید این موارد را سهل گرفت. هر اندازه که مطبوعات افراد و جناحهای سیاسی به این مسائل دامن بزنند طبیعتا یک موج بزرگتر ایجاد میشود که به مصلحت شهر نیست.
وی ادامه داد: همه بزرگانی که در خدمت آنها بودیم و فرمایشات آنها را شنیدیم نظرشان این بود که شورای شهر اول که جنبه غلیظ سیاسی داشت، نباید در دوره چهارم تکرار شود. البته مطمئن هستم که مجموعهی اعضای شورا در این دوره هم متوجه این مضمون هستند.
حجت تاکید کرد: با وجود افراد با تجربهای که در شورا حضور دارند و وزنی که این افراد دارند حتما نوسانات اولیهای که اتفاق افتاده است برطرف میشود و شورا میتواند به وظایف سنگینی که با توجه به توقعات فوقالعادهای مردم وجود دارد، عمل کند.
وی در خصوص نوع عملکرد اعضا برای ایجاد آرامش در شورای شهر گفت: نباید انعکاس نوسانات شورا بیش از حد شود و فکر میکنم نباید این آش را بیش از حد هم بزنیم، مباحثی مطرح شده و جریانی اتفاق افتاده است و باید از این مسائل عبور کنیم تا شورا بتواند به کار اصلی و مسئولیت خطیری که دارد بپردازد . تعداد زیادی از اعضای کنونی شورا علاقمند به آرامش در فضای شورا هستند و در نتیجه وزن آنها، حضور و هدایتشان در آرامش شورا تاثیرگذار خواهد بود.
حجت تاکید کرد: فکر میکنم طی هفتههای آینده این نوسانات و اختلاف نظرها به پایان میرسد و شورا وارد مباحث تخصصی خود میشود.
انتهای پیام