نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اقتدار و مشروعیت دولت سوریه عامل اصلی شکست ترفندهای استکبار جهانی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه لرستان، حجتالاسلام ابوترابی فرد در جلسه نشست تخصصی ائمه جماعات دانشگاههای غرب کشور که در محل دانشگاه لرستان درحال برگزاری است در خصوص وقایع کشور سوریه افزود: آمریکاییها هرگز فکر نمیکردند که دولت سوریه از چنین اقتدار و پایداری برخوردار باشد و احساس میکرد که تحمل سوریه به اندازه دو تا سه ماه باشد و نیازی به سرمایهگذاری سنگین و فراوان نیست.
وی با بیان اینکه حمله نظامی آمریکا به سوریه مورد تایید هیچ کارشناس و تحلیل گر سیاسی در هیچیک از کشورهای دنیا نیست اضافه کرد: به اعتقاد بسیاری از کارشناسان حتی افراد متمایل به دولت آمریکا، حمله نظامی به سوریه هزینههای سنگینی را برای این کشور به دنبال خواهد داشت.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایطی ایجاد شد که دولت سوریه به ثبات بالاتری دست می یابد و نیروهای مزدوری که از سوی استکبار تقویت، مسلح وحمایت می شوند روزبه روز رو به افول می روند اظهارکرد: اقتدار و مشروعیت دولت سوریه عامل اصلی شکست ترفندهای استکبار جهانی است چراکه آنان تصور نمی کردند مردم اینگونه از دولت حاکم بر سوریه حمایت کنند.
ابوترابیفرد با بیان اینکه اگر شرایط به همین نحو ادامه یابد مردم ودولت سوریه پیروزشده ونقشه های استکبارنقش بر آب می شود اضافه کرد: شورای امنیت مخالف این جنگ افروزی امریکاست و همچنین متحدین اروپایی اش نیز یا کنار کشیدند ویا مخالف هستند؛ همچنین روسیه و چین نیز دارای موضع های سخت و استوار هستند وبا این شرایط آمریکا در یک وضعیت سخت قرار گرفته است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: اگر این روند ادامه یابد نماد روشنی از پیروزی مقاومت اسلامی و شکست برای استکبار رقم
وی در ادامه بر ضرورت روشن کردن زوایای خلق حماسه سیاسی در انتخابات امسال در جمعهای دانشجویی و استادی تاکید کرد.
ابوترابیفرد افزود: بروز مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی و افزایش یکباره تورم و اعمال تحریمهای سنگین اقتصادی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری امسال، در تاریخ انقلاب اسلامی بیسابقه است.
وی ادامه داد: اما با این وجود حضور و مشارکت بیش از 70 درصدی مردم درپای صندوقهای اخذ رای منجربه خلق حادثهای شد که قابل تحسین است.
ابوترابیفرد اظهار کرد: کاهش چشمگیر ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم در یک دوره زمانی محدود و اعمال تحریم در زمینه تامین دارو و برخی کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم، می توانست نقش بسیار مخربی در کشور داشته باشد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در این زمان کشور با چالش و بحرانهای اقتصادی مواجه بود بطوریکه بسیاری از بنگاههای اقتصادی نیز با مشکل جدی تامین نقدینگی دست و پنجه نرم میکردند، گفت: در این شرایط، استکبار جهانی با بکارگیری هجمه وسیع فرهنگی و تبلیغاتی تلاش گستردهای را برای ایجاد یک چالش جدی در عرصه سیاسی و اقتصادی کشور انجام داد و دشمن نیزدرتدارک توطئههای امنیتی در داخل و خارج کشور بود که در چنین شرایطی حماسهای از سوی مردم خلق شد.
وی با بیان اینکه انتخابات در عرصههای سیاسی، به طور طبیعی عرصهای چالشی و رقابتی است اما انتخابات در ایران اسلامی همواره حرکتی برای نمایش اقتدار، امنیت و مشروعیت نظام مقدس جمهوری اسلامی شده است، تصریح کرد: جریانهای سیاسی که در برخی عرصهها باهم زاویه داشتند در اوج اقتدار در کنار هم در یک مشارکت به معنای وحدت کلمه حضور یافتند و حماسهای بینظیر را خلق کردند.
ابوترابیفرد با اشاره به اینکه همان دستگاههایی که در سال 88 مورد اتهام قرار گرفتند و فتنه ایجاد شد امروز در اوج اقتدار و اعتماد نقش ایفا میکنند، اظهار کرد: بعداز انتخابات رقبا باهم دیدار و به رای مردم احترام گذاشتند و این نشان از شاکله نظام و انقلاب بوده و این ظرفیت را نظام ایجاد کرده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بر ضرورت روشن کردن زوایای خلق حماسه سیاسی در انتخابات امسال در جمعهای دانشجویی و استادی تاکید کرد و افزود: حماسه سیاسی در شرایطی خلق شد که کشور در داخل از بعد اقتصادی با قله تورم و چالشهای اقتصادی مواجه بود و از لحاظ سیاسی هم با وجود تنشهای بین مجلس و دولت وضعیت شکندهای داشت، از طرف دیگر نیز کشورهای منطقه دستخوش تحولاتی بودند که بر کشور ما اثرگذار بود در چنین شرایطی مشارکت 70 درصدی مردم در انتخابات حماسهای است که نباید به سادگی از کنار آن عبور کرد.
وی با بیان اینکه اگر رهبری تدبیرانه مقام معظم رهبری نبود آیا وقوع چنین حماسهای ممکن بود؟ ادامه داد: مقام معظم رهبری یک مدیریت مبتنی بر عدالت، فقاهت و تدبیر و درایت است و این عمود خیمه توانست این ظرفیت را در کشور در آن شرایط بحرانی ایجاد کند.
ابوترابیفرد با اشاره به اینکه باید از این ظرفیت برای تقویت و اقتدار نظام استفاده شود، بیان کرد: جمهوریت در قلب اسلامیت نظام شکل گرفته، تولد یافته و بر یک شجره طیبه بالنده تبدیل شده و باید اسلامیت را پاس و گوهر جمهوریت برآمده از مردم سالاری دینی را در این فضا حفظ و این واقعیت را برای دانشگاهها بیان کرد که اراده نظام و نیروهای آن برای تقویت دستگاههای اجرایی دولت و اهداف نظام است.
وی با تاکید بر اینکه هم اکنون نیز اراده نظام و وفاداران به نظام و انقلاب بر این است که از دولت حمایت کنند، گفت: دولت نیز باید با عقلانیت و احترام به ارزشهای اسلامی و انقلابی حرکت کند.
ابوترابیفرد با اشاره به علقه روحی آیتالله بهجت در هنگام اقامه نماز جماعت در حرم حضرت معصومه(ص) افزود: آیتالله بهجت زمانی که فاصله چندانی با ارتحالشان نداشت به من گفتند وقتی که در حرم مشغول عبادت هستم در همان لحظه نمازگذاران را در عبادت خودم شریک میکنم، این علقه روحی است که اثر خودش را می گذارد.
نایب رئیس مجلس ادامه داد: در آن موقع بنده در دلم گفتم که این افراد اگر بدانند شما آنها را در عبادتتان سهیم میکنید ساعتها میآیند و در کنارتان میایستند، در هر حال امام جماعت باید دغدغه داشته باشد.
حجتالاسلام ابوترابی فرد با اشاره به خاطرهای دیگر از آیتالله بهجت بیان کرد: ایشان به من گفتند پیش از آنکه به سن بلوغ برسند به کربلا و عتبات عالیات مشرف شدهاند و در آنجا برای خواندن نماز جماعت به حرم مطهر امام حسین(ع) میرفتهاند و گفتند چون جمعیت زیاد و جثه شان کوچک بوده جایی برای نماز خواندن پیدا نمیکردهاند، به همین دلیل در محلی که جای کوچکی بوده و شمعها هم در آنجا میسوختند به نماز میایستادهاند؛ که در آن نمازها مکاشفاتی داشتند و میگفتند احساس میکردم که همه کسانی که در حرم نماز میخوانند حالت من را دارند.
نایب رئیس مجلس در ادامه با ذکر روایتی از علی اکبر ابوترابی فرد و تاثیرپذیری اسرای ضد انقلاب از وی در اردوگاه گفت: اوایل جنگ زمانی که بسیاری از اسرا جزو رزمندگان نبودند و بعضا در بین آنها کسانی بودند که هم ضد انقلاب و هم وابسته به رژیم طاغوت بودند، با این حال برادرم به من گفتند که آن اوایل در نقطهای بودیم که افراد این چنینی که اهل نماز هم نبودند در بین ما حضور داشتند.
ابوترابی فرد تصریح کرد: ایشان میگفتند این افراد خیلی از نظام و جنگ و از اینکه به این وضعیت دچار شدهاند عصبانی بودند، با این حال از آنجا که مرحوم برادرم تمام فکرشان این بود که انسانها متحول شوند، بنابراین در مدت کوتاهی انس بالایی بین ایشان و آن افراد بوجود آمده بود.
وی ادامه داد: برادرم به من گفتند که به آن اسرا گفتم بیایید نماز سریعی را با هم بخوانیم و به محض اینکه نماز تمام شد اسرا شروع کنند به خواندن سرود «ای ایران» با این حال آنها پذیرفتند که به خاطر سرود «ای ایران» نماز جماعت را بخوانند.
انتهای پیام