نماینده ولی فقیه در سپاه:بهترین الگوی سبک زندگی، قرآن کریم و سیره ائمه است

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به راه، روش و سبک زندگی انسان‌ها اظهار کرد: الگوبرداری از قرآن کریم و راه و روش زندگی ائمه معصومین (ع) از بهترین راه‌های سبک زندگی است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به راه، روش و سبک زندگی انسان‌ها اظهار کرد: الگوبرداری از قرآن کریم و راه و روش زندگی ائمه معصومین (ع) از بهترین راه‌های سبک زندگی است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی ، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران ،در گردهمایی کشوری بسیجیان رسانه ملی خاطر نشان کرد: وظیفه هر انسانی است که در زندگی خود یک سبک و روش برای زندگی داشته باشد و باید آن را از مبدا تا پایان عمر داشته باشد تا دچار دوگانگی و گمراهی نشود.

وی با اشاره به راه، روش و سبک زندگی انسان گفت: یکی از بهترین راه هایی که می توان سبک زندگی را انتخاب کرد الگوبرداری از قرآن کریم و راه و روش زندگی ائمه معصومین (ع) است.انسان با این الگوبرداری می‌تواند بهترین سبک و روش را در زندگی داشته باشد و این انتخاب جامعیت دارد.

سعیدی ادامه داد: در بحث سبک زندگی، شهید مطهری می گوید؛ «سیر به معنای راه رفتن است، ولی سیره به معنای سبک راه رفتن است» ؛ منظور این است که جامعه بشری اگر دنبال یک سبک زندگی منطقی، عقلانی و سعادت محور می گردند، باید در زندگی خود نگرش، رفتار و عملکرد پیامبر اعظم (ص) را پیدا کنند؛ در حقیقت قرآن کریم نسخه عملکرد و نگرش پیامبر (ص) است و نگرش و عملکرد پیامبر(ص)، تجسم نسخه قرآن است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با بیان این‌که سبک زندگی لایه های گوناگونی دارد، خاطرنشان کرد: سبک زندگی شامل نگرش، رفتار فردی، رفتار اجتماعی و مدیریتی است؛ این ها ابعاد و زیر مجموعه های سبک زندگی است.

سعیدی بهترین شاخصه ها برای ورود به سبک زندگی قرآنی و اسلامی را 3 مرحله دانست و گفت: معرفت، توجه و اراده راه انسان سازی است و ترکیب این 3 مرحله، ایمان قوی را شکل می دهد؛ یعنی اگر معرفت و شناخت کافی در انسان باشد و همچنین توجه به هدف و اراده قوی نیز در انسان حاکم باشد، ایمان راستینی در انسان شکل می گیرد که عامل سعادت وی خواهد بود.

وی اضافه کرد: در مقابل، عامل انحراف انسان ها 3 چیز از جمله جهل است؛ پبامبر اسلام (ص) در این خصوص می فرمایند: اگر انسان‌ها خیر آخرت را نسبت به دنیا می دانستد، قطعا آخرت را مقدم بر دنیا می دانستند و از گناه پرهیز می کردند؛ بنابراین عامل اول برای انحراف جهل است و عامل دوم و سوم به ترتیب غفلت و سستی اراده است.

انتهای پبام

  • چهارشنبه/ ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92062012658
  • خبرنگار : 71489