طراحی و چاپ سه‌بعدی موشک با الهام از مرد آهنی

الون موسک، کارآفرین زنجیره‌ای، با الهام از فرآیند طراحی فیلم مرد آهنی دست به ابداع سیستم چاپ سه بعدی قابل کنترل با حرکات بدن برای ساخت بخشهای موشک زد.

الون موسک، کارآفرین زنجیره‌ای، با الهام از فرآیند طراحی فیلم مرد آهنی دست به ابداع سیستم چاپ سه بعدی قابل کنترل با حرکات بدن برای ساخت بخشهای موشک زد.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، موسک در هفته‌های اخیر در مورد این اختراع چیزهایی در اینترنت گفته بود اما اکنون در فیلمی که به تازگی منتشر کرده به نمایش این فناوری پرداخته که در آن یک نرم‌افزار رایانه خاص، هدست واقعیت مجازی و یک چاپگر فناوری پیشرفته را با هم ترکیب کرده است.

موسک که اخیرا طرح جدید خود برای پنجمین روش حمل و نقل موسوم به «هایپرلوپ(hyperloop)» را معرفی کرده، از حرکات دست و یک کنترلگر حرکتی Leap برای مونتاژ طرحهای قاب سیمی ویژه بخشی که می‌تواند در موشک اسپیس‌ایکس بکار برده شود، استفاده کرد.

وی به شکلی جادویی بخشها را در میان هوا با استفاده از حرکات دست برای دستکاری قطعات موشک و همچنین برای زوم کردن به داخل و خارج در کنار هم قرار داده و در نهایت یک نسخه سه بعدی کد از موتور را نمایش داد.

یک هدست واقعیت مجازی فراگیر Oculus Rift به همراه نمایشگرهای پروژکتور شیشه‌ای ساده با این نرم‌افزار قابل استفاده هستند.

موسک بر این باور است که انسانها در حال حاضر با رایانه‌ها به شیوه غیرعادی تعامل داشته و ساخت اجسام سه بعدی با ابزار دوبعدی مشکل است.

موسک در نهایت قطعه موشک را با یک چاپگر فلزی لیزری سه بعدی چاپ کرده که ذرات ریز تیتانیوم با بر روی یک لایه اولیه فلزی قرار می‌دهد.

ذرات توسط لیزر ذوب شده و بصورت لایه به لایه برای ساخت جسمی که با استفاده از حرکات دست بر روی رایانه رسم شده، روی هم قرار می‌گیرند.

به گفته موسک این فرآیند به طراحان اجازه خواهد داد تا شواهد خود را بکار گرفته و ایده را به جسم فیزیکی تبدیل کنند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۸ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۹:۲۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92061810840
  • خبرنگار :