گردهمایی ریاضیدانان ایران در دیار هگمتانه برگزار می‌شود

پنجمین کنفرانس ریاضی کاربردی و دومین کنفرانس نظریه جبری‌گراف‌ها و گراف‌های شیمیایی در دانشگاه بوعلی سینا برگزار می‌شود.

پنجمین کنفرانس ریاضی کاربردی و دومین کنفرانس نظریه جبری‌گراف‌ها و گراف‌های شیمیایی در دانشگاه بوعلی سینا برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی این کنفرانس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه همدان، با اعلام این خبر، اظهار کرد: این کنفرانس با هدف ارتباط بیشتر محققان و پژوهشگران ریاضی کاربردی ایران با یکدیگر و آشنایی با یافته‌های نوین این رشته برگزار می‌شود.

"مهدی قیاسوند" تصریح کرد: 383 مقاله به دبیرخانه کنفرانس ریاضی کاربردی واقع در دانشکده علوم پایه دانشگاه بوعلی سینا ارسال شده بود که از این بین حدود 260 مقاله توسط هیات داوران پذیرفته شد.

وی اعلام کرد: این کنفرانس از 17 شهریور ماه با حضور دکتر مهدوی امیری از دانشگاه صنعتی شریق و دکتر اشرافی از دانشگاه کاشان افتتاح می‌شود و تا 19 شهریور ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، این کنفرانس 17 شهریور در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه دانشگاه بوعلی سینا افتتاح می‌شود.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۷ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92061710022
  • خبرنگار :