مدیر اداره میراث فرهنگی اندیمشک از وجود بنای دیگری در کنار آباره عباس خان(پل صیحه) خبرداد که به گفته او احتمالاً در زیر خاک مدفون است.
کوورش ایزدمهر در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان اظهارکرد: آباره عباس خان(پل صیحه) در سال 79 شناسایی شد و در سال 1380 اولین مرحله خاک برداری و مرمت آن صورت گرفت.
وی، با اشاره به اینکه این بنا در فهرست آثار ملی ثبت شده است، بیان کرد: آباره عباس خان که شامل 12 دهانه است نقش یک آب راه را داشته و کار آن انتقال آب بوده است به همین علت به آن آباره میگویند.
ایزدمهر بیان کرد: کاربرد این آباره انتقال آب از مناطق پست به زمینهای کشاورزی بوده است. همچنین آخرین کاربری این پل مربوط به دوره صفوی است و مصالح به کار رفته در آن شامل گچ، ساروج، گل و آهک است.
مدیر اداره میراث فرهنگی اندیمشک خاطرنشان کرد: در حال حاضر این بنا نیاز به مرمت دارد و بنای دیگری نیز در کنار همین آباره قرار دارد که هنوز شناسایی نشده و نیاز به خاک برداری دارد.
او اظهار کرد: بنایی که در کنار پل صیحه قرار دارد شاید یک آباره رفت و برگشتی باشد ولی باید روی آن مطالعه صورت گیرد. البته بخشی از آن پیدا است ولی بخش دیگر آن احتمالاً یا مدفون است یا از بین رفته است.
ایزدمهر بیان کرد: اگر بودجه یا اعتباری برای مرمت آثار شهرستان اندیمشک تخصیص داده شود مرمت دوباره آباره عباسخان و شناسایی و خاک برداری از بنایی که مدفون شده است را انجام میدهیم.
انتهای پیام