هنیه: طرح براندازی غزه توهم است/ روابط با اخوان‌المسلمین دلیلی بر مداخله ما در مصر نیست

نخست وزیر دولت حماس تاکید کرد که جنبش حماس و نوار غزه هیچ گونه نقش امنیتی و یا نظامی در مصر یا رفح و صحرای سیناء ندارند.

نخست وزیر دولت حماس تاکید کرد که جنبش حماس و نوار غزه هیچ گونه نقش امنیتی و یا نظامی در مصر یا رفح و صحرای سیناء ندارند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسماعیل هنیه، نخست وزیر دولت حماس در خطبه‌های نماز جمعه در شمال غزه تصریح کرد: ما غیر از تاثیرات خیرخواهی، اسلامی، فکری، راهبردی و برادری، هیچ نقش دیگری در مصر نداریم و فعالیت‌های نظامی و امنیتی ما به سرزمین فلسطین و مبارزه علیه دشمن صهیونیستی محدود است.

هنیه تصریح کرد: بله ما روابط تربیتی و فکری با مکتب اخوان المسلمین داریم که نه تنها آن را رد نمی‌کنیم، بلکه به آن افتخار هم می‌کنیم، اما به هر حال این مساله دلیلی بر مداخله ما در امور مصر و کشورهای دیگر نیست. گروه اخوان در بیش از 70 کشور مختلف جهان حضور دارد و ما نمی‌توانیم از این حضور برای حمایت از مساله فلسطین استفاده نکنیم، اما این مساله به منزله دخالت در منازعات داخلی کشورها نیست.

وی ابراز امیدواری کرد که ملت یکپارچگی خود را بازیافته و اراده آزاد و استقلال در تصمیم گیری داشته باشد و مانع از مداخله جویی‌های طرف‌های خارجی در امور خود شود.

نخست وزیر دولت حماس درباره اتهام مقامات جدید مصر به محمد مرسی مبنی بر "جاسوسی برای حماس" اظهار داشت: این اصطلاح با خون ریخته شده شهدای مصری در سرزمین فلسطین و نقش و آینده مصر به عنوان حامی مقاومت فلسطین مغایرت دارد.

وی افزود: این ادعاها با واقعیت‌ها، عرف‌ها و برادری و روابط دو ملت مصر و فلسطین مغایرت دارد و مقاومت فلسطین و در راس آن جنبش حماس روابط گسترده‌ای با کشورهای مختلف دارد و با مقامات رسمی و غیررسمی آنها دیدار می‌کند، اما در امور داخلی هیچ کشور عربی دخالتی نمی‌کند.

هنیه تصریح کرد: حماس و دیگر گروه‌های فلسطینی قبل از به قدرت رسیدن محمد مرسی با طرف‌های مصری ارتباط داشتند و از 25 سال پیش با مراجع مختلف امنیتی و سیاسی احزاب و گروه‌های مختلف این کشور روابط کاملا آشکاری برقرار کرده بودند.

وی افزود: رهبران فلسطینی همواره به مصر سفر می‌کنند و پرونده آشتی ملی گروه‌های فلسطینی نیز در دست دولت مصر است. علاوه بر این مقامات مصری همواره با رهبران جنبش حماس در ارتباط هستند و حتی قرارداد مبادله اسیران میان جنبش حماس و رژیم صهیونیستی نیز با میانجی‌گری مصر صورت گرفت و در کنار این مسائلی مانند محاصره و امنیت مشترک و غیره در مصر مورد بحث و بررسی قرار گرفته‌اند.

نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد که تمامی این اقدامات به صورت کاملا آشکار و در چارچوب روابط علنی صورت می‌گیرد؛ چنانچه شورای مشورتی جنبش حماس نیز نشست اخیر خود را با اطلاع و آگاهی مقامات سیاسی و امنیتی مصر در قاهره برگزار کرد و این ارتش و نیروهای امنیتی مصر بودند که حمایت‌های لجستیکی و امنیتی را برای برگزاری جلسه شورای مشورتی به منظور تعیین اعضای جدید آن تامین کردند.

وی با انتقاد از برخی قلم به دستان و رهبران فلسطینی که به تعبیر وی "بر موج تحولات جاری مصر سوار شده و از حوادث این کشور سوء استفاده می‌کنند" گفت: نوبت غزه و حماس هم می‌رسد.

هنیه تاکید کرد: وای بر این طرف‌هایی که چنین ادعاهایی را مطرح می‌کنند و چنین اهداف شوم و پلیدی علیه غزه در سر می پرورانند. غزه گناهی ندارد جز اینکه در دو جنگ اخیر رژیم صهیونیستی ثبات و پایداری اسطوره‌ای از خود نشان داده و در مقابل محاصره تسلیم نشده است.

وی افزود: طرح‌هایی که با هدف ضربه زدن به اراده امت فلسطین و ثبات و پایداری ساکنان غزه یا کرانه باختری و یا قدس و حتی ساکنان اراضی اشغالی سال 48 و آوارگان فلسطینی مقیم کشورهای دیگر، طراحی شده‌اند، توهم و خیالی بیش نیستند که در مقابل ثبات و ایستادگی مقاومت و ملت فلسطین محکوم به شکست هستند.

این رهبر برجسته جنبش حماس خطاب طراحان این توطئه‌ها تصریح کرد: شما در فهم سیر تاریخی دچار اشتباه شده‌اید و نمی‌بینید که این تاریخ گواهی بر قدرت گرفتن ملت و مقاومت فلسطین است و اکنون غزه به مراتب قویتر از جنگ‌های فرقان و سنگ‌های سجیل است و این قدرت و اقتدار خود را از خداوند، ملت، مقاومت و امت گرفته است.

هنیه این طرف‌ها را به تعقل و تدبر و دل نبستن به سراب و خودداری از پاشیدن بذر فتنه داخلی و تجزیه ملت فراخواند و گفت: ما در این موقعیت باید به دنبال بررسی این مساله باشیم که چطور می‌توانیم وحدت ملت فلسطین را احیا کرده و به شکاف داخلی پایان دهیم و وحدت ملی را محقق سازیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: بسی مایه تاسف و تاثر است که ما شاهد ریخته شدن خون گروهی از امت عربی و اسلامی هستیم و از سوی دیگر برخی کشورها به مسائل داخلی‌شان سرگرم شده‌اند. از سوی دیگر ما نسبت به این مساله ناراحتیم که دشمنان خدا توانسته‌اند قدرت و وحدت امت را تجزیه کرده و جنگ‌های داخلی میان ملت‌ها به راه بیندازند. ‌

نخست وزیر دولت منتخب فلسطین تاکید کرد: ملت ما روزها و ماه‌های متمادی حوادث مربوط به قیام‌های امت و نهضت و بهار عربی را پیگیری کرده و همواره انتظار وقوع حوادث و تحولات خیر را داشته است؛ چرا که ما یقین داشته و داریم که آزادی فلسطین منوط به آزادی امت و بازگشت مسجد الاقصی به آغوش امت مشروط به برقراری ثبات و آرامش در اوضاع داخلی کشورهای همسایه فلسطین و قطع ید و مقابله با مداخله جویی‌های طرف‌های خارجی است.

وی افزود: شاید بتوان حوادث جاری را "بازخورد یا نتیجه عکس بهار عربی" دانست، اما زندگی مملو از آزمون‌ها و امتحان‌های متعددی است که خداوند به واسطه آنها خوب و بد و سره و ناسره را از هم تمییز می دهد. زندگی مملوء از سختی‌هایی است که خداوند به واسطه آنها ایمان و صلابت و ثبات و استواری ما در مقابل سختی‌ها و گرفتاری‌ها را محک می‌زند.

اسماعیل هنیه تصریح کرد: یکی از مظاهر و مصادیق امتحان الهی این است که عوامل و نشانه‌های پیروزی مادی را از جلوی چشم ما محو می‌کند تا ایمان ما نسبت به این مساله را امتحان کند که او تنها یار و یاور و عامل پیروزی است. کشتارها و تظاهرات ادامه دارد و ما باید ایمان و اعتقاد خود به خداوند متعال را حفظ کنیم.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۶ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 92052614366
  • خبرنگار : 71457